בקשה חלזונות באקווריום

• הוסף לסימניות
כידוע לכולכם :giggle:, היתה לי באקווריום מַגֵּפה (התפרצות של) חלזונות. בס"ד, מצאתי דגי אבו נפחה ננסי (טורפי חלזונות מושבעים) והם עשו את המלאכה בהצטיינות - תוך יומיים לא מצאתי חילזון אחד!
עכשיו יש לי בעיה חדשה; ה"אבו נפחות" צריכים לאכול כדי לחיות - כידוע;) ואני לא חשבתי על זה ולא השארתי מעט חלזונות כגרעין רבייה. אם יש למישהו (באיזור קרית ספר) חלזונות "מיותרים", אשמח לקבל כמה מהם ולעשות לו "מי שברך".
תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
כידוע לכולכם :giggle:, היתה לי באקווריום מַגֵּפה (התפרצות של) חלזונות. בס"ד, מצאתי דגי אבו נפחה ננסי (טורפי חלזונות מושבעים) והם עשו את המלאכה בהצטיינות - תוך יומיים לא מצאתי חילזון אחד!
עכשיו יש לי בעיה חדשה; ה"אבו נפחות" צריכים לאכול כדי לחיות - כידוע;) ואני לא חשבתי על זה ולא השארתי מעט חלזונות כגרעין רבייה. אם יש למישהו (באיזור קרית ספר) חלזונות "מיותרים", אשמח לקבל כמה מהם ולעשות לו "מי שברך".
תזכו למצוות!
יש נחלים שיש הרבה מהם
בכינרת בקלות תמצא כמויות

• הוסף לסימניות
יש מסלול הליכה באשדוד ממש קרוב לים(הלכנו שם פעם בטיול) ויש שם המווווון חלזונות בררר...
זה כאילו שביל צר באורך של חצי קילומטר בערך שמסביבו גבעולים גבוהים בציפוי מיוחד-חלזונות חמודים...(
🤢
)
אם יש לכם זמן מיותר-לכו על זה (יותר נכון-סעו על זה;))

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה