עזרה - חלזונות ללא הכונכיות ( סלוג בלע"ז)

• הוסף לסימניות
הצילו. הם מסתובבים בשביל פולשים לחדר כביסה ומתגלגלים בין הבגדים ומתקלחים לי באמבטיה...........................
מי יודע מה ניתן לעשות ( חוץ מלהמיס אותם אחד אחד במלח...)

• הוסף לסימניות
קוראים להן חשופיות
אני שמה אבקת כביסה במקומות שאני יודעת שמשם הן באות בדר"כ עוזר.

• הוסף לסימניות
לי ליד הבית יש הרבה כאלו- ב"ה לא נכנסים הביתה
אבל-
בסוכות שהסוכה ממוקמת איפה שהם מסתובבים הרבה ואגב אז העונה שלהם הכי אנחנו מפזרים כמויות מלח מסביב לסוכה ולא נכנס אפילו אחד
תנסי לראות מאיפה הם נכנסים ותפזרי לך שם מלח
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
קונים גרגירים בחנויות של צמחים, מפזרים קצת והם נעלמים.

• הוסף לסימניות
מתזון של חברת אקוגן.
פתיון גרגירי רעיל מאוד.
צריך לפזר מחוץ לבית במקומות שאין גישה לילדים. נותן שקט להמון זמן

• הוסף לסימניות
גם לי יש חשופיות במרפסת כבר הרבה זמן. הם באים בלילה וביום חוזרים לשיחים.
אני לא מעיזה להמיס אותם במלח.....
פשוט מצטיידת בנעלי בית כשיוצאת, ולא משחררת שם את הקטנצ'יק

• הוסף לסימניות
אגב, אם הם נדבקים לעור
הם פשוט לא יורדים בשום אופן
רק אחרי שמשלימים עם הגועל ומשפשפים בחומרים מגוונים, יש סיכוי.

• הוסף לסימניות
הצילו. הם מסתובבים בשביל פולשים לחדר כביסה ומתגלגלים בין הבגדים ומתקלחים לי באמבטיה...........................
מי יודע מה ניתן לעשות ( חוץ מלהמיס אותם אחד אחד במלח...)
תבדוק\קי האם יש מקום עם לחות בבית כגון איזכורית שלחותה מגיע מן הטל ואם כן לדאוג שלא יהיה שם לחות ומיד הם ייעלמו משום שהם זקוקים ללחות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה