דרוש מידע חליפה .במכונה ביתית

• הוסף לסימניות
חליפה (בגיר ) 50 אחוז צמר ו50 אחוז פוליאסטר
עשיתי כבסיה. ותוכנית של צמר על 30 מעלות וסחיטה של 400
החליפה יצאת עם הרבה כתמים של לבן לדעתי זה אבקת כביסה
מה עושים ??? לשלוח לניקוי יבש ? עוד פעם כביסה ?

• הוסף לסימניות
לכבס שוב כמו שכיבסת עם ג'ל פרסיל לשחור ללא אבקה כלל

• הוסף לסימניות
לכביסה עדינה מומלץ תמיד חומר כביסה נוזלי.

תשטפי שוב את החליפה במכונה עם מעט מרכך כביסה

• הוסף לסימניות
הייתי מכניסה שוב לאותה תוכנית, בלי אבקה בכלל.
מניסיון עם מכנסיים שקיבלו סימנים לבנים מאבקה. מאז אני משתמשת רק בג'ל כביסה לכביסה השחורה.

• הוסף לסימניות
חבל לשלוח לניקוי יבש, אם לא ברור לך מה זה הלבן הזה.
ולכן עדיף, לשטוף היטב במים, ולראות אם זה יורד.
אם זה אבקה, זה ירד די בקלות.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לכביסה בטמפרטורות נמוכות כדאי להשתמש בג'ל במקום באבקה

• הוסף לסימניות
הכתמים הלבנים, כמו שאמרו, זה מאבקת הכביסה.
הייתי מכניסה לשטיפה בלבד וזהו.

אגב, אני מכבסת חליפות ללא סחיטה - נותנת להן להתייבש על קולב.
מרגיש לי קצת אגרסיבי לחליפה.

• הוסף לסימניות
מניסיון,

כנראה כיבסת בתכנית של כביסה עדינה וחומר הכביסה לא נמס לגמרי.

• הוסף לסימניות
מנסיון טרי
עכישו במכונה :)
אחרי שכבסתי על תכנית צמר
אני עושה שטיפה כמה פעמים בלי סחיטה בכלל
ואז תולה נוטף מים לייבוש
יוצא מעולה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה