חליפה (ז'קט) לחלאקה

• הוסף לסימניות
אני מחפשת להשאיל חליפה יפה, בצבע כהה
ליום צילומים עבור ילד חלאקה

בירושלים / בית שמש

פשוט בדר"כ אני לא מלבישה חליפות, אבל לצלם אותו כן מתחשק לי עם חליפה דווקא

• הוסף לסימניות
מידה?
צבע?
חלק / מפוספס?
מן הסתם יהיה לי להשאיל לך (וגם שליח לירושלים מחר בערב)

• הוסף לסימניות
מידה - לא יודעת בדיוק, לילד בגיל 3, רזה

צבע - כהה, לא חשוב בדיוק

עדיף חלק

• הוסף לסימניות
יש לי חליפה חום כהה מאד, ללא ווסט. שימשה לחתונה. יכולה לשלוח לך מחר בערב לירושלים.
ויש לי חליפה שחורה עם פסים - עם ווסט. חגיגית יותר. הבעיה שהיא בשימוש מחר.

קבצים מצורפים

• חליפה.JPG
    KB 55.2 · צפיות: 39
  • הוסף לסימניות
אני בבני ברק יש לי חליפות בורדו וירוק בקבוק וגם שחורה

• הוסף לסימניות
יש לי חליפה קטיפה ירוק כהה
ועוד אחת זמש בורדו
מתאים לילד בן 3

אני מביתר

• הוסף לסימניות
וואו, איזה אשכול מחמם לבבות

• הוסף לסימניות
יש לי חליפה חום כהה מאד, ללא ווסט. שימשה לחתונה. יכולה לשלוח לך מחר בערב לירושלים.
ויש לי חליפה שחורה עם פסים - עם ווסט. חגיגית יותר. הבעיה שהיא בשימוש מחר.
החליפה השחורה עדיין רלוונטית?
מחפשת לתחפושת של חתן...
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה