האם השגת את החליפה תתקשרי אלי 0527681220 אני מחפשת את זה בדחיפות לחתונה אבל במצב טובמחפשת לקנות/ לשכור חליפה שחורה עם 2 כיסי קטיפה ממלנז' העונה מידה 8/10
@מגנטים
יש לי 2 חליפות שחורות עם 2 פסי קטיפה מקדימה (חליפות יקרות ומהממות מבית יורו קידס)
החליפה עצמה טיפה צמרית, לא קטיפה, מצ"ב תמונה
שימשו לחתונה לגיל 8 ו-11, אבל שתיהן מידה 12, אחת עברה התאמה לילד בן 8 גבוה
נשמע לך מעניין?
צפה בקובץ המצורף 1491564
@LEVAVOT@מגנוליה
יש לי חליפה שחורה לגיל 3, לא קטיפה
מעט צמרית , מיוחדת עם כפתורי זהב, מחמיאה מאד
את יכולה לראות קצת בתמונה שהעליתי הודעה קודמת, אם מעניין אותך אני יכולה לשים תמונה יותר ברורהזה יכול לעניין אותי
בלת"ק
יש גמ"ח חליפות מהממות לילדים ברחוב קאליש בבני ברק
במחיר סמלי
זה הקו מידע שלהם:
0775529681
תודה הסתדרתי יש השכרה מעולה בביתר המון מידות, חליפות ממש יפות
0527653138יש לך פרטים על ביתר?
אשמח לתמונות במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> מירילי יש 3 סטים של חליפות בצבע בז' מכנס וחליפה ממש יפים להשכרה/למכירה
מידות:
8
5
7
בירושלים
במצב מעולה נלבשו רק פעם אחת בלבד לחתונה
הגמ"ח הנ"ל נסגרהמס' לא נכון
יש לכם מס' עדכני?
אם מתאים לך בביתרמחפשת בדחיפות להשכרה 2 חליפות לילד בן 4 ובן 6
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים