דרוש מידע חליפות קטיפה לבנים לחתונה

מנסה להרכיב סט...
למישהי יש את החליפה הזו מתות קידס לילד בן 4-5?
מכירות מישהו שיש לו?
1752437756837.png

לי יש 3 סטים של חליפות בצבע בז' מכנס וחליפה ממש יפים להשכרה/למכירה

מידות:
8
5
7
בירושלים
במצב מעולה נלבשו רק פעם אחת בלבד לחתונה

@מגנטים
יש לי 2 חליפות שחורות עם 2 פסי קטיפה מקדימה (חליפות יקרות ומהממות מבית יורו קידס)
החליפה עצמה טיפה צמרית, לא קטיפה, מצ"ב תמונה
שימשו לחתונה לגיל 8 ו-11, אבל שתיהן מידה 12, אחת עברה התאמה לילד בן 8 גבוה
נשמע לך מעניין?
צפה בקובץ המצורף 1491564

@מגנוליה
יש לי חליפה שחורה לגיל 3, לא קטיפה
מעט צמרית , מיוחדת עם כפתורי זהב, מחמיאה מאד
את יכולה לראות קצת בתמונה שהעליתי הודעה קודמת, אם מעניין אותך אני יכולה לשים תמונה יותר ברורהזה יכול לעניין אותי
@LEVAVOT
זה יכול לעניין אותי
רלוונטי עדיין?

יש למישהי פרטים של גמח חליפות במודיעין עילית?אני יודעת שיש כמה אבל אין לי פרטים

למשהיא יש להשאיל/להשכיר לילד בן שנתיים חליפה בצבע שחור קטיפה דחוף להשבוע (נתקעתי פתאום בלי חליפה לילד בן שנתיים) והחתונה השבוע
בסגנון של מלאנג
אולי מישהיא מכירה מישהיא שהקטינה חליפה של מלאנג מהעונה לילד בן שנתיים ממש דחוף לי (כמו התמונה המצורפת או דומה

קבצים מצורפים

• image (20).png
    image (20).png
    KB 210.5 · צפיות: 33
להשכרה/מכירה
2 חליפות של מלאנז (משנה שעברה)
בצבע בז, כפתורים שחורים
מתאים לקיץ /חורף
עומד מושלם!!!!!!
מידות 3,4
מתאים לגיל 2.5-5

קבצים מצורפים

• ‏‏לכידה.PNG
    ‏‏לכידה.PNG
    KB 41.1 · צפיות: 32
נערך לאחרונה ב:
מחפשת להשכיר חליפות בורדו לילדים
מידות 3-4, 5, 6
מישהי יודעת באיזה גמ"ח יש?
משפחה שקנתה ומעוניינת להשכיר?

לי יש 3 סטים של חליפות בצבע בז' מכנס וחליפה ממש יפים להשכרה/למכירה

מידות:
8
5
7
בירושלים
במצב מעולה נלבשו רק פעם אחת בלבד לחתונה
אשמח לתמונות במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> מירי

מחפשת בדחיפות להשכרה 2 חליפות לילד בן 4 ובן 6

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה