דרוש מידע חליפות קטיפה לבנים לחתונה

• הוסף לסימניות
מי יודע על גמ"ח /השכרה של חליפות לבנים עדיפות מקטיפה באזור המרכז

• הוסף לסימניות
יש לי 3 חליפות קטיפה של אנגל'ס
2 חליפות לגילאי 4 ואחת לגיל-6
מוכרת כל אחד ב100
נלבש פעם אחת בלבד

• הוסף לסימניות
איזה מידות כי אני צריכה מידה 4 ומידה 7

• הוסף לסימניות
זה מידות מאוד גדולות
כך שאל תתייחסי למידות אולי תמדדי
הילדים שלי רזים
אני אבדוק בצהריים מה המידה שרשום

• הוסף לסימניות
יש לי 3 חליפות קטיפה של אנגל'ס
2 חליפות לגילאי 4 ואחת לגיל-6
מוכרת כל אחד ב100
נלבש פעם אחת בלבד
יש לך מידה 5? אני מכירה את המידות שלהם וזה המידה שאני צריכה
מאיפה את?

• הוסף לסימניות
איפה אפשר לקנות בגדים לחתונה לבנים קטנים
מראה לא כבד, פחות חליפות..
אבל מצד שני לא קידישיק.. שהם לא יהיו לבושים כמו כל הילדים באולם
אהא, זה כבר לא משנה - אם זה לא קידישיק, אז זה לא כמו כל הילדים באולם.

• הוסף לסימניות
זקוקה לחליפות בנים קטיפה לחתונה
מידות 2,3,5,5,6
מתאים לי גם רק חלק מהמידות
החתונה עוד פחות משבועיים

אנא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בשמחות ותודה על כל מידע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה