יש לי שתי חליפות קטיפה שחור למידות 5 ו-7 אולי מתאים לך? אני מהמרכזחליפות לבנים עדיפות מקטיפה באזור המרכז
לאיזה גיל מתאים מידה 5? חליפות של איזו חברה?יש לי שתי חליפות קטיפה שחור למידות 5 ו-7 אולי מתאים לך? אני מהמרכז
אני הלבשתי לילדים בני 5 וחצי ושבע .לאיזה גיל מתאים מידה 5? חליפות של איזו חברה?
יש לך מידה 5? אני מכירה את המידות שלהם וזה המידה שאני צריכהיש לי 3 חליפות קטיפה של אנגל'ס
2 חליפות לגילאי 4 ואחת לגיל-6
מוכרת כל אחד ב100
נלבש פעם אחת בלבד
אהא, זה כבר לא משנה - אם זה לא קידישיק, אז זה לא כמו כל הילדים באולם.איפה אפשר לקנות בגדים לחתונה לבנים קטנים
מראה לא כבד, פחות חליפות..
אבל מצד שני לא קידישיק.. שהם לא יהיו לבושים כמו כל הילדים באולם
אפשר מס' טלפון שאוכל ליצור איתך קשר?בדקתי
יש לי שתי ג'קטים מידה 3
ואחד מידה 5
ניסיתי ליצור איתך קשר כמה פעמיםשכחת לצור קשר בחזרה
מחכה לתשלום![]()
אשמח לדעת אם הג'קטים שיש לך זהבדקתי
יש לי שתי ג'קטים מידה 3
ואחד מידה 5
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים