חליפה של אקסוסתלוי איזה
של בגיר נראה לי שיש דגם שנקרא כבס ולבש
אבל בדרך כלל זה רק ניקוי יבש!
לא הסחיטה עדינה מאדזה יוצא מאוד מקמוט אחרי הכביסה לא?
איך באמת מכבסים את החליפות האלו של בגיר?תלוי איזה
של בגיר נראה לי שיש דגם שנקרא כבס ולבש
אבל בדרך כלל זה רק ניקוי יבש!
איזה של כבס ולבשאיך באמת מכבסים את החליפות האלו של בגיר?
כן של כבס ולבשאיזה של כבס ולבש
אני עשיתי תכנית מהירה של 15 עד 30 דקות
יצא מושלםם
אני עושה ללא סחיטות בכלל, ותולה על קולב - מישרת ומחליקה את החליפה, יוצא מושלם.עכשיו דוגרי מי שיש לו אקסוס ומכבס מה עושה שלא יתקמט החליפה?
גם אני כך בדיוק. לא ניסיתי בחליפת צמראני עושה ללא סחיטות בכלל, ותולה על קולב - מישרת ומחליקה את החליפה, יוצא מושלם.
רק מהלחץ איך זה יצאהאם אפשר לכבס חליפה במכונת כביסה?
ואם כן איך?
לא חייב ניקוי יבשרק מהלחץ איך זה יצא
עדיף לשלם לניקוי יבש
הי לא להגזיםלא חייב ניקוי יבש
אפשר לחסוך את הכסף הזה לעוד חליפה
נו אנו לא מכבסים פעם בשנההי לא להגזים
התקציב של החליפה שאת קונה הוא ב30 שקל???
וכמה זמן הוא צריך להיות במכונהאני מכבסת חליפות של אקסוס במכונה על 30 מעלות עם סחיטה 400.
יוצא מעולה.
ניסיתי גם בלי סחיטה בכלל אבל זה יצא מאוד רטוב והתייבש מקומט קצת.
על 400 זה לא צריך גיהוץ בכלל.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים