דרוש מידע חליפת גבר במכונת כביסה

• הוסף לסימניות
גם אני רוצה לכבס במכונת כביסה אבל בעלי טוען בתוקף שזה מה שגורם לחליפה להפוך למבריקה ולקבל גוון חום.
אכן?

• הוסף לסימניות
אחרי 4 שנים שהחליפה עברה רק ניקוי יבש- (חליפת צמר של בגיר)
העזתי לנסות במכונה
עשיתי תכנית צמר (מכונת בוש)
על 30 מעלות ו400 סחיטה.
תליתי מיד על קולב
יצא מעולה! לא מקומט בכלל.

• הוסף לסימניות
גם אני התחלתי לכבס בבית,
בתוכנית קצרה, מעלות נמוכות ומעט סל"ד.
עוד סעיף בחיסכון...
יצא מעולה בלי צורך אפילו בגיהוץ.

• הוסף לסימניות
חשוב לדעת שזה לא מתאים לכל חליפה.
אני קבוע מכבסת חליפות של בגיר ושל אקסוס, אבל פעם בעלי קיבל מאחיו חליפת צמר מאוד יקרה מארה"ב וכיבסתי אותה במכונה וזה יצא זוועה. שלחנו אותה לניקוי ישב ואיכשהו הם הצליחו פחות או יותר להחיות אותה, אבל זה לא נראה כמו שזה היה לפני.

• הוסף לסימניות
שבוע שעבר קנינו חליפה בליבוביץ והמוכר אמר בפירוש שאפשר לכבס חליפות בגיר שרשום עליהם ניקוי יבש אבל בתוכנית צמר. וכמו אלו שציינו, כדאי לכבס במעלות נמוכות ופחות סל"ד.

• הוסף לסימניות
חליפת אקסוס מתכבסת ב30/40 מעלות עם סחיטה מינימלית, ניעור חזק ,תליה על קולב ובד"כ אין צורך בגיהוץ מקסימום מעט אדים מעל...

• הוסף לסימניות
עשיתם לי חשק לכבס את החליפות של בעלי
עשיתי עם סחיטה של 400
תוכנית קצרה
התייבש על קולב
הפיץ ריח לכל הבית
גיהצתי עם אדים
יצא חדש
תודה לספידי על האשכול

• הוסף לסימניות
חום ומבריק נהיה גם בניקוי יבש שלא יודעים לעבוד טוב, ולמיטב ידיעתי בעיקר מניקוי יבש כזה ולא מכביסה ביתית
חום זה גם כתוצאה מהשמש כמובן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה