האם מצאת גם אני מחפשתשבוע טוב
מחפשת חליפה יפה יד 2 לילד חלאקה (סגנון חסידי)
חליפה קייצית או עונת מעבר
מידה 3/4
מייל
S0504170036
תודה!
לא מצאתי יד שניה
בסוף קניתי ב"פרטי" יש חנות גם בבני ברק וגם בירושלים
היו שם המון חליפות בכל מיני צבעים אני קניתי אפור כי רציתי את הג'קט גם לחורף(אצלי זה היה סוף אלול - תחילת החורף)
יש לי עוד חברה שקנתה וגם היתה ממש מרוצה מצרפת לך תמונה של החליפה בכחול מלאנג' ובאפור
ושוב היו עוד הרבה
החליפות שלוש או ארבע חלקים ב- 150
כן אשמח dasy0548שדרודל
שלחתיכן אשמח dasy0548שדרודל
שלחתי
את יכולה לשלוח לעוד מייל?שלחתי
שלחתיאת יכולה לשלוח לעוד מייל?
S0548460604
תשלחי תמונהלבן שלי יש חליפה מאלפת שקטנה עליו וכמעט לא נלבשה
יותר מתקרבת ל 2/3 מאשר ל 3/4
מי שרוצה לקנות - בכיף
S0548460604יש לי כמה חליפות לגיל 3-4
מעוניינת בתמונות למייל? אם כן לאן לשלוח?
אשתדל היום בעז"התשלחי תמונה
מזכירה לךאשתדל היום בעז"ה
אם לא אעלה עד הערב - את יכולה להזכיר לי
אשמח לתמונה וכמה את רוצה עלחה?לבן שלי יש חליפה מאלפת שקטנה עליו וכמעט לא נלבשה
יותר מתקרבת ל 2/3 מאשר ל 3/4
מי שרוצה לקנות - בכיף
אשמח לתמונה וכמה את רוצה עלחה?
העליתי בהודעה למעלהמזכירה לך
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: נועה :)1 //