מידע שימושי חלי ממן. דחוף

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;1894001:
תודה
הבעיה שאת התפריט שם אני מכירה ואוכלת בדיוק ככה ואפילו פחות ולא זזה במשקל ואפילו להפך
האם רישום לקבוצה(כשאין לי טיפת זמן ) יוסיף לי אם אני כן אוכלת מסודר כמו התפריט ויש לי משמעת עצמית ?

גם לי זה קרה, שאכלתי הכל לפי התוכנית (של שרה רז) ופתאום הפסקתי לרדת, ודווקא מה שעזר לי זה לשנות משהו בהרגלים, במקרה שלי הוספתי התעמלות, הבאתי מכשיר קטן היתה, לא חשמלי, והקפדתי לעשות כל יום 10 דק', כולל שישי ומוצש וזה עזר

לפעמים הגוף צריך שינוי כל שהוא בשביל להמשיך את הירידה

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;1894001:
תודה
הבעיה שאת התפריט שם אני מכירה ואוכלת בדיוק ככה ואפילו פחות ולא זזה במשקל ואפילו להפך
האם רישום לקבוצה(כשאין לי טיפת זמן ) יוסיף לי אם אני כן אוכלת מסודר כמו התפריט ויש לי משמעת עצמית ?

כמה נק':
1. בדיקות דם. חוסר איזון בבלוטת התריס יכול לגרום לכך.
2. את עושה התעמלות?
3. לפעמים כשאוכלים פחות מדי גורמים לגוף להכנס למצב חרום ולא לרדת במשקל בכלל.

• הוסף לסימניות
מה אחרת הדיאטה של חלי ממן לעומת הדיאטה של דינה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nc;1896856:
כמה נק':
1. בדיקות דם. חוסר איזון בבלוטת התריס יכול לגרום לכך.
2. את עושה התעמלות?
3. לפעמים כשאוכלים פחות מדי גורמים לגוף להכנס למצב חרום ולא לרדת במשקל בכלל.

1.בדקתי מאוזן ברוך ה
2.עושה שחיה וגם מכשיר הליכה
3.אוכלת מאוזן לא פחות מידי ולא יותר מידי

• הוסף לסימניות
לגיסתי היתה בעיה דומה שהקפידה על תזונה דיאטתית ובכ"ז התקשתה לרדת.
לבסוף גילתה ששיטת "אדום ירוק" מתאימה לה וירדה איתה ממש יפה

• הוסף לסימניות
כדאי לדבוק בתוכנית וללכת איתה עד הסוף ומדוייק (ממש למדוד כמויות ולא להוסיף עוד כף שמן או עוד פרוסת לחם) גם אם לא רואים ירידה, לפעמים לוקח זמן, אבל לבסוף רואים את הירידה.
דבר נוסף: אפשר לנסות עם תוכנית דיאטה כל השבוע ופעם אחת בשבוע (יום קבוע) 'דיאטת חלבונית' זה ממריץ ומזרז ירידה.

• הוסף לסימניות
ואחרי הכל לזכור ש"משקל היעד" כפי שמופיע אצלם בספרים לפי ה-BMI הוא פעמים רבות לא רציונלי להשגה.
אם את כבר בת.... וילדת כמה וכמה ב"ה, אז המציאות היא שה 5-10 ק"ג אחרונים לפעמים ישארו עלייך לעולם, לא נורא. אז אם את כבר אוחזת שם.... אפשר להרגע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גלידה;1896872:
מה אחרת הדיאטה של חלי ממן לעומת הדיאטה של דינה?

הדיאטה של חלי ממן מגבילה בפחמימות
והדיאטה של דינה מחייבת פחמימה כל 3 שעות...

• הוסף לסימניות
הדיאטה של דינה לא מתאימה לכל אחת, אני לא זזתי בה וחברתי עלתה ממנה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלינקה;1897425:
לגיסתי היתה בעיה דומה שהקפידה על תזונה דיאטתית ובכ"ז התקשתה לרדת.
לבסוף גילתה ששיטת "אדום ירוק" מתאימה לה וירדה איתה ממש יפה

אני עשיתי את הדיאטה הזו שנה בקבוצה ולא ירדתי כלום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טוליפ;1897513:
כדאי לדבוק בתוכנית וללכת איתה עד הסוף ומדוייק (ממש למדוד כמויות ולא להוסיף עוד כף שמן או עוד פרוסת לחם) גם אם לא רואים ירידה, לפעמים לוקח זמן, אבל לבסוף רואים את הירידה.
דבר נוסף: אפשר לנסות עם תוכנית דיאטה כל השבוע ופעם אחת בשבוע (יום קבוע) 'דיאטת חלבונית' זה ממריץ ומזרז ירידה.

מה הכוונה? יום אחד לאכול רק חלבונים?

• הוסף לסימניות
אחותי עשתה את הדיאטה של חלי ממן וירדה נפלא!!
היא הגיעה לשמירה והיתה מרוצה עד הגג במשך שנתים!!
היום הכל חזר לקדמותו והיא עלתה הכל בחזרה, :eek:
הגוף הגיע למצב של עייפות (כך קראה לזה המנחה)
למרות שהיא שמרה את כל הכללים היא עלתה קצת קצת, עד שהתייאשה והפסיקה.

הדיאטה הזו מבוססת על שינוי הרגלי אכילה (לדעתי) מוגזמים:
כל שלוש שעות צריך לאכול (בערך כמו תינוק :rolleyes:)
האוכל מדוד בכוסות, כפות, וכפיות. :cool:
וכל היום את מתעסקת עם האוכל, אם - אכלתי, מתי אכלתי, כמה אכלתי, מה אכלתי, מה לא אכלתי וכו'... :confused:
ואי אפשר לחיות כך לנצח לדעתי.....
צריך משהו נורמלי, שלא מוציא אותך מהתפקוד היומיומי שלך ומשנה הכל.

• הוסף לסימניות
יש דיאטה לא כ"כ נפוצה,
לא כ"כ קלה בתחילתה
שהעקרון שלה זה לשמור על רמה גליקמית נמוכה בסוף ארוחה
אני עשיתי במשך חצי שנה הזמן שעבר מאז- 8 שנים
והתוצאה עדיין נשמרת (סטיות של 2 ק"ג למעלה ולמטה פעם בכמה זמן)
כי הדיאטה הזו הופכת לחלוטין את תגובת הגוף לסוכר.
ודיאטה של קלוריות, הגוף כל הזמן מסתגל אליה, וצריך שוב ושוב להוריד, ואין הרגלים נכונים.

(בגדול השיטה זה שום דבר "לבן" ומעובד, היה תפריטים בספר שאבד לי כבר מזזזמן)
בכל מקרה הצלחהז!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GV;1898223:
הדיאטה הזו מבוססת על שינוי הרגלי אכילה (לדעתי) מוגזמים:
כל שלוש שעות צריך לאכול (בערך כמו תינוק :rolleyes:)
האוכל מדוד בכוסות, כפות, וכפיות. :cool:
וכל היום את מתעסקת עם האוכל, אם - אכלתי, מתי אכלתי, כמה אכלתי, מה אכלתי, מה לא אכלתי וכו'... :confused:
ואי אפשר לחיות כך לנצח לדעתי.....
צריך משהו נורמלי, שלא מוציא אותך מהתפקוד היומיומי שלך ומשנה הכל.

כל אחת ומה שקשה/טוב לה.
מאוד תלוי איך ההרגלים בבית, אצלי להפך, דווקא מה שאני אוהבת בדיאטה הזו שלא מתעסקים עם האוכל, ואפשר להקפיד עליה גם בזמני לחץ. ברור שיותר קל כאשר יש זמן להכין מרקים משביעים, סלטים חיים, ירקות חתוכים, אבל גם אם לא, אני מסתדרת יופי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טוליפ;1898353:
כל אחת ומה שקשה/טוב לה.
מאוד תלוי איך ההרגלים בבית, אצלי להפך, דווקא מה שאני אוהבת בדיאטה הזו שלא מתעסקים עם האוכל, ואפשר להקפיד עליה גם בזמני לחץ. ברור שיותר קל כאשר יש זמן להכין מרקים משביעים, סלטים חיים, ירקות חתוכים, אבל גם אם לא, אני מסתדרת יופי.

הדפסתי לי את חלי ממן אבל אני לא רואה שינויי ממה שאני וילדי רגילים לאכול. אולי זה רמת הדיוק שמשנה פה. ?

• הוסף לסימניות
אצל חלי ממן חשוב גם להקפיד על כמות השתיה (12 כוסות ליום)
ואצלי ראיתי ירידה (בחלי ממן) כשהייתי דוחפת ירקות בכוח... כי ככה הם לא על סדר היום...

ושוב, אשמח לשמוע מה זה אדום ירוק שהוזכר פה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה