- הוסף לסימניות
כןיש לכם מגירת ירקות?
כןיש לכם מגירת ירקות?
מדף בקבוקים צריך להיותעדיין רלוונטי?
אני צריכה לדלת מקרר+מקפיא מדף בקבוקים.
+מדף מקפיא.
בכמה? מה המצב שלו?מדף בקבוקים צריך להיות
מדף מקפיא נראה לי הוא קבוע במקרר וזרקנו אותו
מדף תחתון אתה מתכוון למדף הצר או המדף של הבקבוקים?מדף תחתון דלת מקרר
כל החלקים במקפיא
בבקשה - פנויבמקפיא צריך מדף של הדלת
תודה , איך נתקדם ארשום לך את המייל שלי A0504194822 שטורדל ג'ימל וכו'בבקשה - פנוי
במקרר מדף הכי למטה
יש מדף למקפיא?חלקי חילוף מקרר שארפ גודל 500 ליטר
מדף תחתון מקרר
מדף ביצים
מדף עליון דלת מקרר
מדף תחתון דלת מקרר
כל החלקים במקפיא
אכמובן המקרר עצמו במצב מצויין
הכל במחיר סמלי
עדיין רלוונטי?למכירה
חלקי חילוף למקרר שארפ דגם SJ2255 (אולי מתאים גם לדגם SJ226)
כנראה מתאים גם לכל דגם ברוחב 70 ס"מ ועומק 72 ס"מ (מקרר קטן יחסית)
במחיר סימלי
אתה יודע כמה בערך זה אמור לעלות?אני השבוע הזמנתי ממישהו שפרסם מודעה בעיתון חלקי חילוף למקרר שארפ
הוא שיכנע אותי שיש לו מדפי זכוכית תואמים וזה יותר חזק מהמקור
ת'כלס הוא הכין מדפי זכוכית שאפשר לעשות את כל זגג מזכוכית מחוסמת
אמרתי לעצמי חבל שלא חשבתי על זה קודם
אני קניתי מדף למקפיא ב280 כולל משלוח עד הבית(לא הסכים לעשות הנחה אמר שיש לו מלא הזמנות)אתה יודע כמה בערך זה אמור לעלות?
שווה לקנות ממנו , או עדיף לעשות אצל זגג
אם שווה לקנות ממני , תוכל לפרסם את המספר?
איזה דגם?מוכרת מקרר שארפ 500 ליטר ב650 ש"ח. או חלקים, כל אחד 120 ש"ח. יש 4 מדפים. מגירת ירקות. בדלת יש את כל הפלסטיקה חוץ ממדף בקבוקים אחד. המדף של המקפיא שבור.
המקרר בירושלים.
ליצירת קשר במייל: 7697206 שטרודל גימייל
אם עדיין רלוונטי...למכירה
חלקי חילוף למקרר שארפ דגם SJ2255 (אולי מתאים גם לדגם SJ226)
כנראה מתאים גם לכל דגם ברוחב 70 ס"מ ועומק 72 ס"מ (מקרר קטן יחסית)
במחיר סימלי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //