cybexonline.co.il
תודה רבה!![]()
אביזרים לעגלות וטיולונים מבית סייבקס ✔️
סייבקס גאה להציג את האביזרים המתקדמים שלה לעגלות וטיולונים! בקולקציה תמצאו מגוון מוצרים בעבור התינוק שלכם, כמו למשל: תיקי החלפה אלגנטיים, שקי שינה לעגלות, ועודcybexonline.co.il
קניתי באלי אקספרס אבל זה לא התאים בדיוק......סליחה על ההקפצה
הסתדרת עם החלקים בסוף?
גם אני צריכה את הקליפס הזה...
והאמת שאני עדיין אשמח למצוא.... תעדכני אם את מוצאת....סליחה על ההקפצה
הסתדרת עם החלקים בסוף?
גם אני צריכה את הקליפס הזה...
בדיוק אני גם מסתובבת בין חנויות כי נשבר לי
זה טוב ל- מיוס 2
או לא ?
אשמח לשמוע
בדיוק אני גם מסתובבת בין חנויות כי נשבר לי
זה טוב ל- מיוס 2
או לא ?
אשמח לשמוע
הזמנתי את הקליפס בקישור הנ"ל
כשיגיע אעדכן אם מתאים...
יש מצב שיש לי כזה בדיוק שקניתי מאלי אקספרס ולא התאים לי, בבני ברק.וואהו ,
תודה רבה !
אבל לא הבנתי,
זה לא מגיע עם קליפסים ?
אבדוק בערב ואעדכן בעז"התבדקי בבקשה
אבל לא הבנתי,
זה לא מגיע עם קליפסים ?
יש לי את 2 הקליפסים, רק צריכה לבדוק שזה בדיוק כמו זה.אה אני צריכה את שתיהם
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים