אפשר קישוראנחנו קנינו מברשות לדרימי. עובד מצוין.
אשמח לקישוראנחנו קנינו מברשות לדרימי. עובד מצוין.
קנינו והחלפנוקניתם סוללה לטינקו s5?
היתה לכם בעיה עם הסוללה הראשונה?קנינו והחלפנו
להערכתי היא מתכלה מדי מהר. אחרי שימוש של 5 חדשים בערך...
את צריכה אולי עוד?אני קניתי מברשת ופילטרים לדרימי h12 core
מעולה.
זה הקישור
![]()
Passend für ( Dreame H11 / H11 Max / H12 Core ): Weiche Walzenbürste, HEPA-Filter, Ersatzteil für Staubsauger, Zubehör - AliExpress 6
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
הסוללה המקורית גססה לאיטה עד שמתה אחרי כמה חודשיםהיתה לכם בעיה עם הסוללה הראשונה?
והצלחתם להחיות את המכשיר?
יש לך לינק למה שקניתם?
כנל בדיוק!הסוללה המקורית גססה לאיטה עד שמתה אחרי כמה חודשים
(אחרי פחות משנתיים שימוש. בהחלט מאכזב.
אפילו שקיבלתי החזר מהאחריות באמזון, עדיין אני מצפה ממכשיר חשמלי יקר שיחזיק קצת יותר)
קישור לסוללות טינקו S5 FLOOR ONE
סוללה
ולחלקים- מצויינים
מברשת ופילטר
לא יזיק...אני אוהבת להחליף את המברשת באמצע השטיפה.את צריכה אולי עוד?
יש לי מיותר בחינם.
הוא לא מתאים לH12 PRO.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים