- הוסף לסימניות
היי, למרות שזו התכתבות מלפני שנה.. יש לך עדיין את הצינורית לסווינג?
במדלה אומרים שהפסיקו לייצר סווינג חד צדדית ואין להם איך לעזור לי
יש לי
היי, למרות שזו התכתבות מלפני שנה.. יש לך עדיין את הצינורית לסווינג?
במדלה אומרים שהפסיקו לייצר סווינג חד צדדית ואין להם איך לעזור לי
אפשר להשיג אצלך מחבר למשאבת מדלה פריסטייל ? מחפשת בשביל חברה את החלק השקוף העגול - המכסה עם 3 התופסנים והסיליקון הצהוב שבתוכו...הלך לה אחד הצדדיםאם מדובר במשאבה סווינג חד צדדית - יש אצלי בנוה יעקב.
20 שח
למשאבה דו"צ חסר לי כרגע, אפשר לנסות בבזאר שטראוס או בשילב
לא, אין לי את החלק הזהאפשר להשיג אצלך מחבר למשאבת מדלה פריסטייל ? מחפשת בשביל חברה את החלק השקוף העגול - המכסה עם 3 התופסנים והסיליקון הצהוב שבתוכו...הלך לה אחד הצדדים
אני צריכה את הצינוירת למדלה סווינג חד צדדית.לא, אין לי את החלק הזה
אין למישהו שום מידע זהדחוףףמקפיצה שוב אני צריכה גומיה למשאבה הידנית של מדלה איפה ניתן להשיג בירושליים זה דחוףףף
למישהי יש מספר מעודכן של רוזנר?צריכה לשלוח משאבה לתיקון החלפת חלקלמה לא לנקות לבד? הניקוי על פי הוראות של מדלה,
וממש מחיה משאבות שלא עבדו.
כמובן שאם יש משהו קרוב ונגיש שיעשה את זה בצורה מקצועית - אז אולי עדיף.
אבל בין ניקוי עצמי לבין שליחת המשאבה ליבואן, תשלום לתיקון והמתנה שכחודש עד שיחזור - אין סיבה שלא לעשות את זה בזהירות ולפי ההוראות.
איך מנקים את זה? יש מצב למצוא הוראות לניקוי המנוע בגוגל, פשוט אין לי את החוברת, ואני לא יכולה לחשוב על לשים את זה בפח, מאוד מאוד יעזור לי אם תוכלי לכוון אותי איך להגיע להוראות האלה, תודה ענקיתלמישהי יש מספר מעודכן של רוזנר?צריכה לשלוח משאבה לתיקון החלפת חלק
ניסיתי ל6773392
אני יודעת שהשירשור הוא מלפני הרבה זמן, אבל אולי תסכימי לעזור לי גם, מאוד יעזור לי, במקום לשים בפח משאבה של1800 שקל, מאוד מאוד יעזור לי - זה נראה שבאמת צריך ניקוי למנוע, ולא הצלחתי אפילו בגוגל למצוא איך עושים את זה, ואת ההוראות אין לי, לא שמרתי, ובגוגל לא הצלחתי למצוא, תודה רבהנסי להחליף את הגומיה הלבנה הקטנה, לפעמים הבעיה היא רק בגומיה.
אם לא עוזר - תשלחי לי מייל, ואשלח לך הוראות ניקוי למנוע, החזרתי כבר כמה וכמה משאבות לחיים על ידי שטיפת המנוע. ייתכם וההוראות גם מופיעות בספר ההוראו שהגיע עם המשאבה.
ההנחיות מתאימות למשאבה מדלה דגם סווינג חד צדדי.אני יודעת שהשירשור הוא מלפני הרבה זמן, אבל אולי תסכימי לעזור לי גם, מאוד יעזור לי, במקום לשים בפח משאבה של1800 שקל, מאוד מאוד יעזור לי - זה נראה שבאמת צריך ניקוי למנוע, ולא הצלחתי אפילו בגוגל למצוא איך עושים את זה, ואת ההוראות אין לי, לא שמרתי, ובגוגל לא הצלחתי למצוא, תודה רבה
אין לי מידע, כרגע היבואן של מדלה בארץ התחלף (כבר כמה שנים) ומאז אין לי קשר ישיר איתם.@שיפי פוקסמן
תוכלי לכוון אותי איך להזמין את הסיליקון הצהוב של מדלה סווינג דו צידית? תודה רבה!
צפה בקובץ המצורף 2090822
נהרסה לי משאבה של מדלהמשאבה של מדלה? אם כן - מה הדגם ומה התקלה? אולי אוכל לעזור
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים