דרוש מידע חלקי מיירט ? או רסיסי טיל ?

• הוסף לסימניות
אני לא מבין כי כך יהיה יותר רסיסים מהיירוט ויצטרכו לשלוח עוד מיירטים לרסיסים של היירוט ואם כן אין לדבר סוף
עושים מה שאפשר...
טיל כזה שמתפוצץ צריך כמה מיירטים כדי לגרום למזעור הנזקים והשברים המסוכנים.
אין אפשרות (פיזית, מבחינת פיזיקה) לשלוח כ"כ הרבה מיירטים לכל חלקיק טיל/ מיירט...

• הוסף לסימניות
חלקי מיירט זה רסיסים של הטיל המיירט
רסיסים יכולים להיות גם של הטיל
את זה אני יודע

השאלה היא
איך הפרשנים או השדרנים בתקשורת (לא החבלנים בשטח)
יודעים האם זה רסיסי טיל או רסיסי מיירט ??

מעניין מאד לדעת מבחינת פיזיקה מה קורה עם הטיל ועם המיירט - אחרי היירוט
האם הם נופלים תחתם או ממשיכים לעוף לכיוון היעד של הטיל בעוצמה פחותה בהרבה

בבקשה מהמבינים בתחום
תודה רבה

• הוסף לסימניות
האם הם נופלים תחתם או ממשיכים לעוף לכיוון היעד של הטיל בעוצמה פחותה בהרבה
חלק בוודאי ממשיך לעוף לעבר היעד מכוח התנופה
(כמו עצירה פתאומית של רכב שהנוסעים עפים קדימה)

• הוסף לסימניות
ואת זה אני מנסה להבין
האם חלקי הטיל ממשיכים לעבר היעד? או חלקי המיירט?
או ששניהם ?
האם זה תלוי בסוג היירוט
אם היירוט התנגש פיזית בטיל או רק מהתפרצות הרסס של היירוט (מה שקורה כשהיירוט מתפספס בכמה ס"מ)

• הוסף לסימניות
ואת זה אני מנסה להבין
האם חלקי הטיל ממשיכים לעבר היעד? או חלקי המיירט?
או ששניהם ?
@איצ'ה קו המידע מיודעינו טען באחת מהודעותיו שחלקי הטיל המיורט ממשיכים לעבר היעד, ולכן גם כאשר הטיל מיורט מחוץ לגבולות ישראל, חלקי היירוט חודרים לארץ. אולי הוא ירצה לפרט לנו מאיפה הוא יודע את זה (הוא אומר שהוא משתדל להביא דברים רק מידיעה).
הטיל המיירט הוא מונחה ואין לו את התנופה של הטילים הבליסטיים אז יכול להיות שהוא נופל מייד במקום היירוט, אני לא מומחה אבל לכאורה אין מה להשוות.
אני לא מבין כי כך יהיה יותר רסיסים מהיירוט ויצטרכו לשלוח עוד מיירטים לרסיסים של היירוט ואם כן אין לדבר סוף
כמובן הטילים המיירטים הרבה יותר קטנים מהטילים הבליסטיים ולכן הרסיסים שלהם הרבה הרבה יותר קטנים.
אולי זה יסביר גם
איך הפרשנים או השדרנים בתקשורת (לא החבלנים בשטח)
יודעים האם זה רסיסי טיל או רסיסי מיירט ??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה