חלק חסר למדפסת פלוטר W8400 canon

• הוסף לסימניות
מדפסת זו נמצאת אצלנו אחת עשרה שנים ולא נס ליחה.
בקיץ האחרון המדפסת התקלקלה והפסיקה לעבוד, והתברר
שהסיבה היא מחסור בחלק קטן. ניסינו להשיגו בכל דרך שידענו, אך עדיין לא הצלחנו.
בינתיים המדפסת שובתת, על כל המשתמע מכך.

המדפסת:
CANON
דגם: IMAGEPROGRAF
W8400

החלק החסר
SECTION FAN UNIT
QM52505

למי שיש אפשרות לסייע לנו בהשגת החלק החסר נודה ונשמח
פרטים למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
או באישי

• הוסף לסימניות
אם תרצה אני מוכר את הפלוטר שלי 44'
Canon ipf4800 החדש בין כמה חודשים
באחריות

• הוסף לסימניות
הפנייה לעזרה

ניסיתי בכל הפתרונות המוצעים לעיל, הגענו עד אוסטרליה והגענו עד קנון עצמם.
לצערי אין את החלק החסר ומכונה שועלה 30,000 ש"ח מושבתת או תלך לפח.
אם מישהו מכיר בעלי מכונה מקולקלת המעוניינים למכור לחלקים אפילו תמורת סכום הגבוה ממחיר החלק המקורי
נושה מאד

כמו כן האם יש לכם רעיון היכן עוד כדאי לי לפרסם את הבקשה?

• הוסף לסימניות
אני יכול להציע לך לפנות למישהו עם מדפסת תלת מימד ולנסות לבנות את החלק הזה, לא מאמין שזה יעלה הרבה...

• הוסף לסימניות
שווה ניסיון ב'פינת הדפוס' עלון שנשלח לכל בתי הדפוס במייל - פעם בשבוע של מכירה וקניית חלקים ומוצרים וכו'
הטלפון שלהם: 02-6551023 שרה .

• הוסף לסימניות
הנה מישהו עם מדפסת תלת מימד. הם מתמחים בבנית חלקי חילוף למכשירים שונים. כדאי לפנות אליהם. יתכן שאפשר להציל:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה