חלק מאוסף הניו בורן שלי

• הוסף לסימניות
הרבה זמן לא הגבתי והעליתי מחוסר זמן ובנתיים אספתי כמה תמונות ניו בורן אהובות...
לאחרונה גיליתי שאני מאד אוהבת את התחום הזה. הם כל כך רכים, מתוקים, ודורשים הרבה סבלנות... אבל תמיד משתלם בסוף.... אשמח מאד לשמוע הערות והארות.
(יו, פתאום שמתי לב שנפלה חתיכת בד מתחת למיטה -איך לא ראיתי את זה?! - שמתן לב?)
תודה רבה!

DSC_9136-Edit.jpg
DSC_9132.jpg
DSC_9196.jpg
DSC_9163.jpg
DSC_1552-Edit-2.jpg

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
זה בתאורת חלון. את יכולה להצביע על נקודה בתאורה שמפריע לך? (אולי באמת קשור לעיבוד)

• הוסף לסימניות
אין על התאורת חלון!!
אני כ"כ אוהבת...
בעצם עשית עם רקעים רגילים כמו של סטודיו אבל עם תאורת חלון.
איזה סוג תאורה? חלון? חצר יש לך תמונה של מאחורי הקלעים אני ממש אשמח לראות.

• הוסף לסימניות
תנוחות יפות
מגיע לך צל"ש שהיצלחת ככה עם התאורת חלון.
משהו בעיבוד השתבש לך,קונטרסטי מידי.

• הוסף לסימניות
אין לי תמונה של מאחורי הקלעים אבל אסביר. יש לי בסלון חלון גדול ובקיר שלידו (מממש צמוד) דלתות למרפסת, כך שנכנס מלא אור משני כיוונים.
אני עוד לא הבנתי מה מפריע לכם בעיבוד, יש תמונות מסוימות או בכולן? (חלק מהן עם אקשן ומוזר כי דווקא יש שיכבת מט שמורידה קונטרסט) אשמח להבין על מנת שאוכל לשפר.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
גם אני: מאוד אהבתי אבל לדעתי זה קצת יותר מידי מואר (אם זה היה תאורה מלאכותית הייתי אומרת להחליש)

• הוסף לסימניות
אני אוהבת מאד את העיבוד אין לי שום הערה בענין

• הוסף לסימניות
תודה לכולכן!
רותי, אני אמורה לזהות?! כי לא הצלחתי לנחש...

• הוסף לסימניות
תמונות אחת אחת!

ההבעה של התינוקת בתמונה השלישית טיפה מפריעה :)

התענגתי על כל תמונה!

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שתזהי ...
אני חברה של שירה... זיהית? :D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה