כללי חלק מחוברת פרסום

• פותח הנושא vj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח להע/ארות

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 149.5 · צפיות: 12
  • 2.jpg
    KB 292.1 · צפיות: 13
  • 3.jpg
    KB 185.8 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
בלי להתייחס לעיצוב,
יש ארגון שקורא לעצמו "בית חם" של הר' מונק
אולי לא תרצו שיקשרו את הגליון הזה אליו והוא יקבל את הקרדיט....

• הוסף לסימניות
הלקוח לא כל כך אהב את זה, הוא רוצה משהו מאוד מרגש שכשאדם רואה את זה זה יגע לו בנפש וירצה לצלצל.

מה לשנות?

• הוסף לסימניות
הכיוון יפה.
הצבע הסגול בעיני הוא בחירה מוצלחת יותר מהתכלת,
מפני שהמוטו ראשי הוא - הבית החם, והתכלת דווקא משדר קרירות. ואילו הסגול באמת לוקח לכיוון חם.
נראה לי שכדאי לך יותר להשתמש בסגולים ושמנת (לא כ"כ לכיוון של ורודים, אלא סגול, שמנת, בורדו, אולי נגיעות של כתום.)

הערה קטנה - אמנם לא קראתי את הטקסט,- לי אישית קצת מפריע שבהקשר לבית תמחוי לילדים שמים תמונות של ילדים, במיוחד אם נראה שזה מאירוע שם. התמונה עם המסכות - בסדר, לא מזהים פנים.
אבל תמונות שמזהים פנים - בעיני זה פוגע באמינות של מוסד, שלא מספיק שומר על הפרטיות והכבוד של הנתמכים בו.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
1. חסר צבע ברקע שייתן עניין
2. אין כ"כ פרופורציה בחיתוך של התמונות עם הגדלים
3. הצל מיותר בתמונות באמצע

תגדיל קצת את התמונות תצופף ביניהם בלי הצללה ותוסיף רקע מעניין שייתן דרמה
גוונים כהים וחמים

• הוסף לסימניות
כשאתה אומר צבע ברקע מענין למה הכוונה? לצבע אחיד או לטקסטורה?
מה יכול לרגש? תמונה של ילד עצוב או ההיפך, לראות ילד אוכל ארוחה חמה ושמח?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י vj;524156:
כשאתה אומר צבע ברקע מענין למה הכוונה? לצבע אחיד או לטקסטורה?
מה יכול לרגש? תמונה של ילד עצוב או ההיפך, לראות ילד אוכל ארוחה חמה ושמח?

צבע= אחיד או טקסטורה תנסה

תמונה - עדיף עצוב אבל קח תמונת אילוסטרציה ולא מהארגון כמו שכתבו לך.

• הוסף לסימניות
לא מצאתי את החמימות המדוברת.
דבר ראשון תשתמשי בצבעים חמים.

• הוסף לסימניות
היי
לעניות דעתי
תוסיף בתחילת החוברת תקריבי עיניים של ילדים ומבטים צדדיים של ילדים קטנים מאוד (תמונות בשחור לבן או אפרוריות). תוסיף תקריבי ידיים של תנוקות עם ידיים של מבוגרים ותוסיף חיבוקים של מבוגרים וילדים עדיף צילום מהגב (לא חייב להיות טרגי) נשמע מגעיל אבל זה המסר אין מה לעשות.

מומלץ מאוד לסגור את הפרסום בילדים מחייכים בכדי א. לא לסיים את המסר באופן שלילי 2. לתת מסר שאפשר לשנות את המציאות המובעת בחוברת והילדים העצובים של קודם יכולים לחייך 3. לתת לקורא הרגשה שהילדים מחייכים אליו כי הוא הולך לעשות את הצעד הנכון בדרך לארנק.

בהצלחה

אדיר

• הוסף לסימניות
תודה רבה על כל העצות, אשמח לדעה על הכיוון עכשיו, ואולי יש לכם רעיון למשפט יותר מדבר?

קבצים מצורפים

• 4.jpg
    KB 164.6 · צפיות: 10
  • 5.jpg
    KB 354.7 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
התמונות לא עובדות, בעיניי.

קודם כל תחליטי על סגנון אחיד לויז'ואלים, זה יתן הרגשה שהיתה פה בחירה מושכלת ומודעת ולא עירוב של תמונות שנמצאו במאגרי תמונות.

אם את הולכת על קלוז אפים של ילדים בש"ל (לי אישית זה עושה קונוטציה שואתית) - לכי על זה בכל האימ'גים, אולי באימג' האחרון פתאום תכניסי אלמנט בצבע בתוך תמונת ש"ל כדי לבטא שהתורם הכניס צבע לחיי הילדים. רעיון שחוק אבל עובד.

אם את הולכת על לונג שוטים צבעוניים, אז לונג-שוטים צבעוניים, אבל לשמור שידברו באותה שפה, ובלי לערבב תצלומי ש"ל...
הקפדה על אחידות האימג'ים חשובה מאוד לסדרתיות.

לצורך העניין התצלומים צריכים להיראות כאילו עשיתם הפקה עם צלם שצילם סדרה של צילומים שמדברים באותה שפה, גם אם זה לא באמת נכון.

• הוסף לסימניות
ויסמן, רצית להגיד משהו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י again;524128:
בלי להתייחס לעיצוב,
יש ארגון שקורא לעצמו "בית חם" של הר' מונק
אולי לא תרצו שיקשרו את הגליון הזה אליו והוא יקבל את הקרדיט....
אוהו
הייתי בטוחה ב100% שזה קשור לאירגון "בית חם":)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Pear;524301:
אוהו
הייתי בטוחה ב100% שזה קשור לאירגון "בית חם":)

זה רק חלק מהחוברת לא ההתחלה, ואני שמתי את הלוגו של יד עזרא ושולמית

• הוסף לסימניות
נעמה, מאוד עזרת לי מה שאמרת, אבל אם יש לי את שלושת העמודים, ובעמוד הכותרת אני אעשה מה שאמרת, קלוז אפ ש/ל, בכל כותרת כי יש כמה נושאים, אבל בעמוד 2 ו3 אני צריכה לשים תמונות צבעוניות של הארגון, אז זה נראה גם סדרה או לא?
מצורף דוגמא
תודה

קבצים מצורפים

• 8.jpg
    KB 165.5 · צפיות: 12
  • 7.jpg
    KB 250.3 · צפיות: 8
  • 6.jpg
    KB 345.8 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
בהחלט, הרבה יותר סדרתי עכשיו.
יש צורך לטפל בטיפוגרפיה בעמ' האמצעי, זה נראה מאוד ראשוני.

• הוסף לסימניות
שלום
לעניות דעתי עכשיו התמונות הרבה יותר טובות אבל חייבים סדר נכון. התחלה אפרורית וסיום בצבעוניות אופטימית. כדאי לשחק עם הצבעים של הילד עם הגב עדיף לקחת אולי תמונה דומה אבל שרואים אותו קצת יותר רחוק ולהוסיף צבעים יותר אפרוריים. בנוסף הפונט של הסלוגנים זקוק לשינוי (לדעתי גם הסלוגנים עצמם). לדעתי אפילו להשאיר אותו פונט שהשתמשת בשאר הטקסטים ולשחק איתו קצת. לגבי הסלוגנים... במקרה הזה לא מדובר בפרסום מוצר או שירות ולכן כאשר החוברת מדברת על עמותת צדקה אין טעם להכניס לפה לצופה שהילד שהוא רואה בתמונה לא אכל ארוחת צהריים. אפשר לתת משפטים כוללנים כמו 30000 ילדים הולכים לישון רעבים מידי יום. ל-100000 ילדים אין בית להניח בו את הראש... וכ"ו

בהצלחה
אדיר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה