כללי חלק מפרוייקט אשמח להכוונה

• פותח הנושא trew
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני צריך ליצור עיצוב למשהו שמבטא תפילת יום שבת, זאת אומרת כל הרקע הכל יפה וטוב רק שאני זקוק למשהו ויז'ואלי שימחיש לצופים מרחוק ישר על מה הטקסט שיש בפנים מדבר, הויזואל שבחרתי הינו סידור וזוג נרות (קונוטציה של נרות שבת), הבעיה היא שלדעתי הסידור לא דובר אותה שפה של הנר.

השאלות

• כמה זה נורא שהם לא דוברים בדיוק את אותה שפה?

• איך אני גורם לסידור להיות מצוייר יותר? (באילו כלים/טכניקות)

• איזה יחסי גובה צריכים להיות בין הנרות לסידור? (חשבתי להשעין אותו עליהם כי הם גדולים אבל זה קצת מסוכן, לא? ;))

• בנוסף מה עושים כשהלקוח צריך פונט מתאים לעיצוב אבל אין לו כסף להשקיע עליו והפונט החינמי הכי מתאים שמצאתי הורס הכל?

מעבר לזה אשמח לשמוע חוו"ד על העיצוב
צפה בקובץ המצורף 126184

אין צורך לומר שכל הזכויות שמורות ולכן רק אכתוב...
תודה רבה למסייעים

קבצים מצורפים

• העלאה.jpg
    KB 131.6 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
רק לגבי השאלה האחרונה:
א. לצורך העניין הספציפי, משתפים פעולה עם מישהו שיש לו פונטים ראויים.
ב. להבא ובאופן כללי, אני לא רואה סיבה שלא תרכוש חבילה קטנה של פונטים, אני בטוחה שזו לא פעם ראשונה שאתה נזקק לאחת.

• הוסף לסימניות
הסידור דווקא מתקבל יפה. הנרות הם אלו שמורידות מערך העבודה.

לסידור מצוייר יותר אתה יכול ליצור באילוסטרייטור או אפילו בפוטושופ. זה די פשוט כי כל הטכניקה היא יצירת מלבנים (פעם עבים ופעם דקים)עם אפקט של גרדיאנט (מעבר צבע) כמו בדוגמה המצורפת (הוכן באילוס')

קבצים מצורפים

• ספרים.pdf
    KB 591.9 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
נעמה העיצוב כל כך גרוע שאין שום התייחסות? :)
דווקא חבילה של פונטים יש לי הבעיה היא שזה עיצוב שהולך להיות מוטמע במוצר, מי שהולך לכתוב את הטקסט זה לא אני וכל מוצר יצטרך לקבל פונט משלו...
לסידור מצוייר יותר אתה יכול ליצור באילוסטרייטור או אפילו בפוטושופ. זה די פשוט כי כל הטכניקה היא יצירת מלבנים (פעם עבים ופעם דקים)עם אפקט של גרדיאנט (מעבר צבע) כמו בדוגמה המצורפת (הוכן באילוס')
רעיון, לא חושבת שעיצוב וקטורי יראה זר יותר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;770057:
דווקא חבילה של פונטים יש לי הבעיה היא שזה עיצוב שהולך להיות מוטמע במוצר, מי שהולך לכתוב את הטקסט זה לא אני וכל מוצר יצטרך לקבל פונט משלו...

כ"כ קשה לעשות סידור ונרות בבלנדר??;)
זה גם ידבר באותה שפה,
וגם יהיה יפה יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;770059:
כ"כ קשה לעשות סידור ונרות בבלנדר??;)
זה גם ידבר באותה שפה,
וגם יהיה יפה יותר.
הם בבלנדר...;);) בכל אופן המטרה לא לגרום לזה להראות אמיתי.
אני מבין שיש בעיה עם הנרות, הן מתרכזות יותר בקצוות של הנר, או הכל בכללי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;770057:

האמת שלא התעלפתי מהעיצוב, אבל הסיבה שקיצרתי היתה כי הייתי צריכה לצאת ליום הולדת של הבן בגן :).

לא הבנתי למה שכל מוצר יקבל פונט משלו.
אם מדובר על סדרת מוצרים תחת אותו מיתוג, הפונט צריך להיות אחיד.
אני מציעה להשקיע בלהסביר ללקוח למה הוא לא יכול להרשות לעצמו להוציא את זה עם פונט חינמי, ושההשקעה של כמה מאות שקלים לרכישת פונט כדאית (שלא לומר הכרחית) לו.
(תקרא שוב את הפוסט שפרסמתי בפרוגלטר על שימוש בתועלות כדי למכור ללקוח)

• הוסף לסימניות
שוב, מדובר על אלפי שקלים עד כמה שאני מבין, כל מוצר הוא מכשיר בפני עצמו אין בינתיים שום רישיון לפונט שיוכל לעבור ממכשיר למכשיר בלי לעבור על החוקיות שלו ופה בדיוק מגיע עניין הכסף.

שמח שלא התעלפת מהעיצוב בכל אופן איפה נקודות החולשה שלו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;770078:
שוב, מדובר על אלפי שקלים עד כמה שאני מבין, כל מוצר הוא מכשיר בפני עצמו אין בינתיים שום רישיון לפונט שיוכל לעבור ממכשיר למכשיר בלי לעבור על החוקיות שלו ופה בדיוק מגיע עניין הכסף.

שמח שלא התעלפת מהעיצוב בכל אופן איפה נקודות החולשה שלו?

עדיין לא מבינה למה כל מוצר צריך פונט משלו.
קח את המותג של שופרסל - אלפי מוצרים, פונט אחד.
מאות שקלים בודדים, השקעה חד פעמית שקשה לזלזל בחשיבותה.

נקודות החולשה - גריד שלא בנוי מספיק טוב, והרבה אפקטים שבאים לחפות על זה..

• הוסף לסימניות
מדובר על תוכנה, הגריד מוכתב לפי מה שהחליט כותב התכנה, ממש בשמחה הייתי מסדר אחרת רק שפה אני מחוץ לתמונה לצערי.
בקשר לפונטים אשמח להרחיב לך על זה בפרטי, כרגע המצב אומר שאם אוצא לרכוש פונטים מדובר על הוצאה גדולה ולא כמו קניה של פונט רגיל.

• הוסף לסימניות
תוכל להעלות את הגריד הבסיסי כמו שקיבלת מכותב התוכנה ושעליו "התלבשת"?

• הוסף לסימניות
לגבי הפונט - יש עכשיו בפונטייפ מבצע בדיוק בשביל מקרים כאלו! 2 משקלים ב-50 ש"ח.

• הוסף לסימניות
רק לי מפריע שהסידור עומד או-טו-טו להישרף?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה