חל"ת, החזרה לעבודה, שוב חל"ת

• פותח הנושא 0520
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הוצאתי לחל"ת בתחילת התקופה (מרץ) חזרתי לעבודה כ-3 שבועות (יוני) וביולי-אוגוסט שוב חל"ת
מציינת, שלא דיווחתי על חזרה לעבודה בשירות התעסוקה (טעות שלי, לא הייתי מודעת לכך)
השאלות שלי:

1. האם יש צורך להגיש בקשה חדשה, או שנחשב לבקשה אחת ורק להצהיר שאני עדיין מובטלת?
(הם רואים את המשכורת שנכנסה ביוני?)

2. האם הבקשה פוגעת בעתיד בבקשת דמי אבטלה?

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
כשחוזרים לעבודה צריך להצהיר בלשכת התעסוקה על חזרה לעבודה.
ביציאה שוב לחל״ת אין צורך להגיש תביעה חדשה בביטו״ל (כי תוקפה של התביעה הראשונה עדיין קיימת) רק בלשכת התעסוקה צריך למלא הצהרת ״מחפש עבודה״, אך יש צורך לעדכן סטטוס אישי באיזור האישי בביטו״ל.

• הוסף לסימניות
הוצאתי לחל"ת בתחילת התקופה (מרץ) חזרתי לעבודה כ-3 שבועות (יוני) וביולי-אוגוסט שוב חל"ת
מציינת, שלא דיווחתי על חזרה לעבודה בשירות התעסוקה (טעות שלי, לא הייתי מודעת לכך)
השאלות שלי:

1. האם יש צורך להגיש בקשה חדשה, או שנחשב לבקשה אחת ורק להצהיר שאני עדיין מובטלת?
(הם רואים את המשכורת שנכנסה ביוני?)

2. האם הבקשה פוגעת בעתיד בבקשת דמי אבטלה?

תודה רבה!
יש אפשרות להודיע לביטוח לאומי על חזרה לעבודה ושוב על יציאה לחלת ויש אפשרות להודיע לביטוח לאומי על עובדה בתוך החל"ת זמנית
יש טופס מיוחד לזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה