קורונה חל"ת+300

• הוסף לסימניות
מי שיצא לחל"ת ויש לו 3 ילדים ומעלה/ חד הורי עם ילד אחד ומעלה יכול לקבל גיפקארד של 300 שח מקרן רועי

שלחו לי, לא מכירה. (האמת שאני ליתר ביטחון שמה משהו על התאריך התפקה של התעודת זהות, מי יודע...)

• הוסף לסימניות
מי שיצא לחל"ת ויש לו 3 ילדים ומעלה/ חד הורי עם ילד אחד ומעלה יכול לקבל גיפקארד של 300 שח מקרן רועי

שלחו לי, לא מכירה. (האמת שאני ליתר ביטחון שמה משהו על התאריך התפקה של התעודת זהות, מי יודע...)
יש לך עוד מידע עליהם מאז ששלחת?
הגיבו לך?

• הוסף לסימניות
מקפיצה - מישהו יודע אם זה מהימן? לא רוצה להכניס פרטים אישיים באתר לפני שיודעת מי עומד מאחורי האתר

• הוסף לסימניות
Screenshot_20200405-152127_Chrome.jpg

לפי מה שהבנתי זה לתושבי רעננה

• הוסף לסימניות
כן... נראה שגם אם זה אמיתי זה רק לרעננה

קבצים מצורפים

• קרן רועי.png
    קרן רועי.png
    KB 49.5 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
מדובר בעמותה שגלגלה בשנה האחרונה כמליון ש"ח
סכום פעוט לעמותה שרוצה לסייע לכל הזוגות עם 3 ילדים שיצאו לחל"ת.
לא ייצא מזה משהו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה