חם מהתנור חם חם ומטווורף!! צ׳אט עם צ׳אט gpt כמו צ׳אט באימייל... לא רק שאלה תשובה.!

• הוסף לסימניות
אני לא האמנתי למראה עייני כשנכנסתי לgpt.
אני נכנס ומגלה שיחה חדשה שלא אני פתחתי, אני נכנס ואני מגלה שהבוט החמוד שלנו! פתח את השיחה לבד!!!!!!
הוא שאל אותי על משהו ששאלתי אותו בעבר איך זה מתקדם...
עניתי לו ואז אני אוחז שהוא לא עונה לי ואני שם לב שאני יכול לכתוב עוד הודעה ואני אוחז שזה בעצם כמו צ׳אט אמיתי!!!
מטווורף!!

כדאי לנסות...

• הוסף לסימניות
לא כל כך מהר :)
זה לא נקרא לפרוץ אליו אלא בשפה פשוטה- לאמן אותו.
זה מה שהפך את GPT לבוט AI הכי שמיש היום, חווית המשתמש.
לא צריך לנסות לפרוץ לשום הגדרות מערכת, אפשר פשוט לכתוב לו-
היי ג'יפי, דיי נמאס לי שאתה כל פעם שואל אותי בכל פעם איך עוד אפשר לעזור לך, אני רוצה שתעדכן לך לא לכתוב את המשפט הזה בשום צורה או אופן, אם אני ארצה עזרה אני אדע למי לפנות..
והופ הוא כותב לך- אין בעיה עידכנת לעצמי כשמתחת למה שכתבת מופיע כפתור שלחיצה עליו תפתח את כל הדברים שהוא רשם לעצמו או שביקשת ממנו לזכור לגבי השיחות שלכם...

והנה עשיתי דוגמא כדי שתראו את זה וגיליתי שהם שידרגו עוד משהו חמוד- הוא התחיל לשאול אם תרצה שהוא יעדכן לו את זה בזיכרון לטווח ארוך, ואם תלחץ לא הוא ישמור לו את זה רק לשיחה הנוכחית...
צפה בקובץ המצורף 1925637
תודה רבה
על התיקון .

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
קריפי
הוא עוד יעיר אותנו בלילה וישאל שאלות מביכות ואחר כך גם יפתח על זה אשכול בפרוג

• הוסף לסימניות
נכנסתי לבדוק איך אצלי. ואני רואה שנמחקו לי מעצמם כמה פרויקטים חשובים מאד.
יש לי מנוי בתשלום.
הצאט ממש מתנצל וממליץ לשחזר. ולכתוב עבורי מכתב לתמיכה.
קם הגולם על יוצרו…
בהתחלה הוא אמפטי ומבין הנה:

קבצים מצורפים

• 1742326997139.png
    1742326997139.png
    KB 150.2 · צפיות: 22
  • 1742327075624.png
    1742327075624.png
    KB 150.2 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
לא יודע, אני מתחיל שיחה הוא רושם לי מלמעלה כמה מילים באנגלית וזהו זה
מישהו יכול לעזור?

• הוסף לסימניות
אני לא האמנתי למראה עייני כשנכנסתי לgpt.
אני נכנס ומגלה שיחה חדשה שלא אני פתחתי, אני נכנס ואני מגלה שהבוט החמוד שלנו! פתח את השיחה לבד!!!!!!
הוא שאל אותי על משהו ששאלתי אותו בעבר איך זה מתקדם...
עניתי לו ואז אני אוחז שהוא לא עונה לי ואני שם לב שאני יכול לכתוב עוד הודעה ואני אוחז שזה בעצם כמו צ׳אט אמיתי!!!
מטווורף!!

כדאי לנסות...
איך ?לי הוא לא פותח שיחה לבד רק שאלה ותשובה?.....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכנסתי אפילו תחת פרופיל אחר ולא נתן לי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה