חם חם! כבר אי אפשר

• פותח הנושא צל
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
זקוקה לעצתכם.
על איזו חברה הייתם ממליצים בנושא מזגן 2/2.5 כ"ס לסלון?
טורנדו,אלקטרה או תדיראן.
חשוב לי שמידע יהיה מנסיון אישי בלבד!!!
כי בררתי אצל מתקינים ולא יצאתי עם תשובות ברורות (עושה רושם שזה לפי אחוזים, אולי אני טועה אך הם פוסלים שם של חברה ולא מסבירים למה... קטונתי מהבין.)
אנא...
ותודה מראש!

• הוסף לסימניות
קניתי את הגדם 25R של תדיראן. שמעתי עליו המלצות חמות מחברים, וגם הרגשתי אותו בפעולה. עדיין לא התקנו, כך שאני לא יודעת אם זה נחשב ניסיון אישי...

• הוסף לסימניות
אותי לימדו ש"כולם" אותו דבר! (בשעתו היה לי אלקטרה ונהניתי, אבל יכול להיות שבאותה מידה הייתי נהנית מכל חברה אחרת...)

מה שחשוב לבדוק זה דירוג אנרגטי גבוה, והספק קירור
(פעם מדדו לפי כ"ס היום לפי מידה אחרת שאיני זוכרת שמה...)

• הוסף לסימניות
לא הבנתי איך לצל חם ??? ( - :
חשבתי שחם רק בשמש ...

• הוסף לסימניות
אל תקני טורנדו!!!
הוא מזגן פשוט מאד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לללי;593010:
אל תקני טורנדו!!!
הוא מזגן פשוט מאד.

אני קניתי לפני שנתיים מזגן של חברת טורנדו ואני ממש מרוצה מזה. מקרר מאד טוב!!
בלי תקלות

• הוסף לסימניות
יש לי של תדיראן ואני ממש מרוצה, מקרר טוב, ולא עושה בעיות!!
מומלץ בחום...:):cool:

• הוסף לסימניות
לי יש תדיראן, ומאוד מרוצה.
רק משהו קטן שכדאי לקחת בחשבון. לא להתקין מעל השולחן.
אצלנו ממש קפוא... קשה לשבת בסעודות שבת בקפאון

• הוסף לסימניות
אני מממליץ אלקטרה.
יש בה הרבה דברים שאין לאף חברה אחרת.
כגון תכנון נכון של הקרור וכו'.

• הוסף לסימניות
מצטרפת לממליצים על תדיראן!
(המנוע עוצמתי וגדול במיוחד ביחס לרוב החברות האחרות- וכשבבררתי לפני הקניה נאמר לי שזהו יתרון מובהק)

• הוסף לסימניות
תדיראן חזק מאוד וטוב מאוד.
ואם זה בירושלים דרך "שיא" חשמל זה שווה.

• הוסף לסימניות
אם את קונה של תדיראן - אני קניתי לפני כחודש ב 4060, כשהמחירים בחנויות עוד כמה מאות שקלים. אם את מעוניינת - צרי קשר באישי.

• הוסף לסימניות
לי יש תדיראן 2.5 כ"ס כבר שנה שניה, מצד אחד מרוצה מאוד, ומצד שני קצת מאוכזבת...
מרוצה - כי אין כמו לחזור הביתה בימים חמים ולעמוד מול המזגן ולהירגע...
אבל מצד שני, הוא לא מספיק ביחס לסלון שלנו. ובררתי ה-מון לפני הקניה. גם בחברה, וגם בכמה חנויות,
פרטתי את כל הנתונים של הבית, [בית לוהט!! בלי גוזמה...], ומ"ר, בקיצור, פרטתי הכל, וכולם המליצו על 2.5 כ"ס, שלבסוף התברר שזה לא מספיק.
יש לו גם חלק קטן שנופל כל הזמן, זה כמו חלונית שחורה, שמתחתיה נמצאים הנורות של המזגן, ומהרגע הראשון זה נופל כל הזמן.
אה, רגע, ושכחתי גם לציין, שהאופציות שלו הם מצוינות, יש אפשרות לשעון שבת: 3 פעמים כיבוי, ו-3 פעמים הדלקה. כך שזה מאוד יעיל!.
[יש לי גם מזגן אלקטרה 1.25 כ"ס. המזגן הבא, עדיין לא החלטנו על מה ללכת....]

• הוסף לסימניות
אין מילים!
מצד שני קשה להחליט.
בכל אופן זו היתה עזרה במקומה!
תודה "חמה" לכל מצנן...

• הוסף לסימניות
LG אין כמוהו, אני שמה על 24 מעלות והבית תמיד נעים!!!
יש לי 2 מזגנים שלהם אחד של 3.5 כ"ס והשני 2.5 כ"ס ומרוצה ב"ה משניהם.

וגם יש בהם (לא יודעת במזגנים אחרים) שעון שבת לשלושה פעמים!!!

.

• הוסף לסימניות
לא טורנדו אני נדפקתי איתם חבל"ז פשוט חם כשהמזגן על 17 מעלות....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צל;592812:
זקוקה לעצתכם.
על איזו חברה הייתם ממליצים בנושא מזגן 2/2.5 כ"ס לסלון?
טורנדו,אלקטרה או תדיראן.
חשוב לי שמידע יהיה מנסיון אישי בלבד!!!
כי בררתי אצל מתקינים ולא יצאתי עם תשובות ברורות (עושה רושם שזה לפי אחוזים, אולי אני טועה אך הם פוסלים שם של חברה ולא מסבירים למה... קטונתי מהבין.)
אנא...
ותודה מראש!

את צודקת בהשערתך. מידיעה! המוכרים מקבלים את האחוזים הגדולים ביותר ממכירה של מזגני טורנדו, ולכן יש להם אינטרס ברור למכור טורנדו. אבל מוכר ישר - בדרך כלל ימליץ לך על תדיראן, אל ג'י, או אלקטרה. טורנדו מיועד לעשירים שרוצים לקנות בזול כדי שיעלה להם ביוקר...

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו עכשיו מזגן אלקטרה עשינו הרבה בירורים אמרו לנו אלקטרה או תדיראן , תדיראן המזגן יותר מקרר חזק ואלקטרה חזקים בשירות ובאחריות .

• הוסף לסימניות
אל גי גם לא טוב.
זה לאותו סגנון של עשירים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה