חם חם! כבר אי אפשר

• פותח הנושא צל
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי גם אלקטרה וגם תדיראן
שניהם עובדים טוב מאוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YAFAS1000;593386:
לא טורנדו אני נדפקתי איתם חבל"ז פשוט חם כשהמזגן על 17 מעלות....

ממש לא נכון!!!
לי יש טורנדו ועושה את זה על 25 מעלות ומאד נעים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מטאור;593439:
את צודקת בהשערתך. מידיעה! המוכרים מקבלים את האחוזים הגדולים ביותר ממכירה של מזגני טורנדו, ולכן יש להם אינטרס ברור למכור טורנדו. אבל מוכר ישר - בדרך כלל ימליץ לך על תדיראן, אל ג'י, או אלקטרה. טורנדו מיועד לעשירים שרוצים לקנות בזול כדי שיעלה להם ביוקר...

למה יעלה להם ביוקר?
תסביר קצת!
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב הצפון;593992:
למה יעלה להם ביוקר?
תסביר קצת!
תודה

עשירים במרכאות.
אנשים שמנסים לחסוך, ובסופו של דבר זקוקים לתיקונים על גבי תיקונים שעלותם גבוהה מהמזגן עצמו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מטאור;594067:
עשירים במרכאות.
אנשים שמנסים לחסוך, ובסופו של דבר זקוקים לתיקונים על גבי תיקונים שעלותם גבוהה מהמזגן עצמו.

בסדר, עכשיו הבנתי.
אבל הסברתי שאני קניתי טורנדו לפני שנתיים ועד עכשיו לא היה שום תיקון!!
וגם עובד מציון!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב הצפון;594071:
בסדר, עכשיו הבנתי.
אבל הסברתי שאני קניתי טורנדו לפני שנתיים ועד עכשיו לא היה שום תיקון!!
וגם עובד מציון!
צריך שלוש שנים לחזקה.:)

• הוסף לסימניות
אלקטרה נהדר.
אבל מה שחשוב זה לקחת בחשבון את גודל החדר ולהתאים מזגן.
לי יש בחדר של 2.70*4.50 מזגן 1.5 כו"ס והוא ממש לא מקרר מספיק אלא רק על מעלות נמוכות( 16-19) וחבל.
יש להתאים רמת כוח לגודל החדר. העיליים הקטנים טובים לחדרים ממש קטנים ופנימיים.
צריך גם לקחת בחשבון את מידת חומה של הדירה, קירות חיצוניים, צדדים וכו' (ואם זה טרומי- אז בכלל).
בקיצור שיהיה לכם קיץ ממוזג ונעים, איזה מזל שהעבודה שלנו היא במזגן תחשבו על כל אלו שעובדים בחום הנורא הזה.

• הוסף לסימניות
אצלנו בבית יש אלקטרה, ועובד מעולה!
בשעתו בדקנו היטב בין החברות השונות, ואחרי ההמלצות הרבות קנינו אותו.
בינתיים ב"ה נהנים....

לפי מה שאני רואה עד עכשיו לפחות עזרו לך בצמצום שדות,
טורנדו לצד. תדיראן המלצות חמות (או קרות) מאוד וכך גם מאלקטרה (אם כי פחות אנשים שהתנסו).
בהצלחה בין השתיים.

• הוסף לסימניות
לא נכון שפחות אנשים התנסו.
הוא מעולה!!!

• הוסף לסימניות
אלקטרה נהדר!
יש לנו אותו כבר למעלה מארבע שנים
דבר ראשון וראשון במעלה: יש להם שרות מעולה וחבל על כל מילה נוספת! חודש לפני שנגמרה לנו האחריות (של השנה חינם) הם החליפו לנו מערכת חיצונית בגלל שהתלוננו עליה בלי לעשות שום בעיה, בלי לבדוק ולמשוך ולגרור עד שתגמר השנה---
הם עונים על הצלצול הראשון , גם כשמדובר בבעיות טכניות ולא בשרות לקוחות שרוצים לקנות (להבדיל מ---) שולחים טכנאי תוך יום-יומיים. בקיצור- התנסנו ונושענו;)

דבר שני: המזגנים ב"ה מצוינים (לבד מהסיפור שהזכרתי לעיל, וגם ממנו חלפו כבר שלוש שנים... טפו טפו) רמת הקרור מעולה! אם בשבת אנחנו שמים בטעות על 23... תכינו סוודרים.

• הוסף לסימניות
גם לנו יש אלקטרה למעלה מארבע שנים. מקרר ומחמם מעולה.
לא יודעת איך השרות - כי, ברוך השם, לא נזקקנו לו.

• הוסף לסימניות
לנו יש את האלקו אינוורטר שווה כל שקל!
ב24 מעלות פשוט קר!

וגם טורנדו אנחנו מאוד מרוצים ב"ה.

מה ששמתי לב שיותר מהמזגן חשוב המיקום.

• הוסף לסימניות
מה שלי יוצא מכל התגובות זה שזה לא קשור לסוג המזגן, אלא להתקנתו הטובה וכן שזה יהיה מתאים לגודל החדר.

למשל, ליקי שכתבה לפני אומרת "לנו יש את האלקו אינוורטר שווה כל שקל! ב24 מעלות פשוט קר!". אבל לנו יש את האינוורטר (אמנם אלקטרה ולא אלקו, אבל הבנתי שזה אותה חברה). וכמובן שכשנכנסים מבחוץ הבית נעים יחסית, אבל 24 מעלות אצלנו אי אפשר להגיד שזה "פשוט קר".

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה