התייעצות חם לי!!!!!! למה לא עוצרים לי טרמפים

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
עכשיו מגיעה תקופה מאוד ארוכה של גל חום ופלוס חגא מוסלמית בתחילת שבוע הבא שיש מחסור בנהגים
אתה נוסע בתוך העיר ואתה יודע שעל הדרך למקום שאתה נוסע מחכים הרבה מאוד בחורים ואברכים
שעוצרים טרמפים או מחכים בתחנה (לתענוג של נסיעה באוטובוס עמוס שחיכית לו רבע שעה והנסיעה איתו עוד רבע שעה) ופשוט ממשיך הלאה ומתעלם רציתי רק להבין למה זה, כי אנשים תמיד ממהרים, או לא רוצה שיחדרו לך קצת לפרטיות
אני עומד רבע שעה בחום עוצר טרמפים עוברים עשרות רכבים עם הנהג בלבד ואף אחד לא עוצר ודוקא מי כן עוצר החברה הדתיים יותר הפחות חרדים למה זה?
אשמח להסבר לא שאני חושב שבדיוק אתה תקרא את זה ומחר תעצור לי אבל אשמח להבין

• הוסף לסימניות
אני דווקא לגמרי עוצר
איפה אתה עומד עכשיו?
טוב, עכשיו אהיה עם רכב מלא אבל בכללי אשמח לקחת אותך ואת כל האחרים

• הוסף לסימניות
ביום שני השארתי את האוטו במוסך
טוב היה להיזכר ולהרגיש שוב את הצד השני כדי לרענן את הצורך בלעצור לאחרים

• הוסף לסימניות
אני דווקא לגמרי עוצר
איפה אתה עומד עכשיו?
מחילה אני נמצא עכשיו ברחוב זאב לב מול מרכז בק למדע אני עם חולצה שחורה וכובע שמש אם מוכל לאסוף אותי חם נורא אין מים זכות גדולה באו בהמוניכם.

• הוסף לסימניות
עכשיו מגיעה תקופה מאוד ארוכה של גל חום ופלוס חגא מוסלמית בתחילת שבוע הבא שיש מחסור בנהגים
אתה נוסע בתוך העיר ואתה יודע שעל הדרך למקום שאתה נוסע מחכים הרבה מאוד בחורים ואברכים
שעוצרים טרמפים או מחכים בתחנה (לתענוג של נסיעה באוטובוס עמוס שחיכית לו רבע שעה והנסיעה איתו עוד רבע שעה) ופשוט ממשיך הלאה ומתעלם רציתי רק להבין למה זה, כי אנשים תמיד ממהרים, או לא רוצה שיחדרו לך קצת לפרטיות
אני עומד רבע שעה בחום עוצר טרמפים עוברים עשרות רכבים עם הנהג בלבד ואף אחד לא עוצר ודוקא מי כן עוצר החברה הדתיים יותר הפחות חרדים למה זה?
אני בדרך כלל עוצר אבל יוצא לי לא לעצור בגלל הרבה סיבות או כי אני יודע שהם בדרך כלל לא צריכים לאיפוא שאני נוסע או שאני ממהר או שיש לי שיחה חשובה
אבל אני רואה בעיניים של העוצרים את כל מה שכתבת
אז אנא תנסה לדון אותנו לכף זכות
ועוד משהו אם אתה עומד בתחנה סתם אני לא יודע לעצור לך תואיל בטובך להרים את האצבע ולסמן לי לעצור

• הוסף לסימניות
אז אנא תנסה לדון אותנו לכף זכות
ברור אבל זה קצת קשה כשעוברים עשרות רכבים והם יודעים כמה חם בחוץ ואני משער שלפחות 50 אחוז מגיעים לכיוון שאני צריך ולא עוצרים אבל באמת אף אחד לא חייב לי כלום ומבין את כולם אבל בכל זאת קצת לתמוך בלומדי התורה בלי הרבה מאמץ

• הוסף לסימניות
יש טרמיפסטים שמשגעים את הנהג,והבנ"א אומר לעצמו פעם אחרונה שהעליתי וזהו
תתאר קצת מה זה משגעים את הנהג ומה באמת היחס שהנהגים רוצים (אם יש לך קבוצה גדולה של בחורים בני 14 באמת אל תעצור להם הם סתם מחפשים עניין ולא דחוף להם הטרמפ שלך)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
איך להסביר לך מה זה רכב לבעליו?
אתה יודע שאפילו אםאשתך מזיזה שם דברים אתה כבר מרגיש שזו פלישה?
אתה עלול להעיר לה לשמור על הניקיון...
זה החלקה שלך, כמו נניח המגירה שלך בבית. אי אפשר להסביר.
כשתבין את זה, או הו כמה שתעריך את מי שעוצר.

• הוסף לסימניות
סביר להניח שאתה לא מחזיק שלט לאן אתה רוצה להגיע.
לעצור בכל תחנה (אולי גם בכל צומת?) ולשאול כל אחד לאן הוא רוצה להגיע -עד למילוי הרכב, נשמע לי לא סביר הן עבור הנהג והן עבור התנועה הפקוקה גם ככה...

• הוסף לסימניות
לפחות תמרח קרם שיזוף שלא תתמנגל....
מניסיון בעבר תתחייב לתרום צדקה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ראשית, ברור שפעמים יש סיבות לכך שלא עוצרים
אבל
ברור ואין חולק על כך ,שהעוצר , לעצמו הוא מועיל פי אלף אלפים ממה שעושה עם הטרמפיסט...
ואם נפנים את דברי חז"ל במעלת ההטבה עם יהודי ,נעצור יותר!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה