עוד לא ראית מעולם עוף על האש ???!נכתב ע"י חלומי;753547:בתמונה העליונה קצת קשה להבין מה מצולם בה
אם לא היתה התמונה מלמטה לא הייתי מבינה!
נכתב ע"י דוד דנברג;753550:עוד לא ראית מעולם עוף על האש ???!
למטה זה תפו"א ...![]()
למישהוא יש פה אובססיה ?!נכתב ע"י צברית;753675:(למה היא לא יכלה לבא לבד???????)
הקשר היחיד בינהם הוא שהעלת אותם ביחד!נכתב ע"י דוד דנברג;754055:למישהוא יש פה אובססיה ?!
ירדתי מעשר לשתיים שיש ביניהם קשר![]()
ה"קשר" :נכתב ע"י מיכאל דב;754063:הקשר היחיד בינהם הוא שהעלת אותם ביחד!
אם יש למישהו אובססיה זה לך ... כ"כ הרבה פעמים הסבירו כב ר את העניין הזה שתמונה אחת תקבל הרבה יותר יחס . מקצועי חברי וכו' אבל אתה מתעקש להעלות יותר מאחתאז מי פה האובססיבי???
![]()
אולי תבין שזה בשבילך יום אחד...נכתב ע"י דוד דנברג;754075:ה"קשר" :
צולמו בפסח
עם אש
מתאימים לאותה הכותרת
אוכל
בחוץ....
וחוץ מזה שאני עדיין עובד על עצמי, הרי לא קל לרדת מעשר לשתיים
האובססיה פה היא שכשאני מעלה יותר מתמונה אחת אני יכול לנבאות שתיהיה פה תגובה צברית שורשית בנוסח טו מאצ'.
(בהתחלה הורו לי לא לעלות יותר משתיים שלוש עכשיו זה לא יותר מאחת ?!)
זה לא הקשר, כל התמונות בעולם צולמו באותו גלובוס זה גם הקשר?נכתב ע"י דוד דנברג;754075:ה"קשר" :
צולמו בפסח
עם אש
מתאימים לאותה הכותרת
אוכל
בחוץ.... (??????)
וחוץ מזה שאני עדיין עובד על עצמי, הרי לא קל לרדת מעשר לשתיים
האובססיה פה היא שכשאני מעלה יותר מתמונה אחת אני יכול לנבאות שתיהיה פה תגובה צברית שורשית בנוסח טו מאצ'.
(בהתחלה הורו לי לא לעלות יותר משתיים שלוש עכשיו זה לא יותר מאחת ?!)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים