חמאת קקאו - מה זה?

• הוסף לסימניות
ומה אפשר לשים במקום אם אין לי את זה?

• הוסף לסימניות
בשביל מה את צריכה את זה? זה לשוקולד מומס?

• הוסף לסימניות
כן

• הוסף לסימניות
אז תשימי קצת שמן וזה יעשה את אותה העבודה

• הוסף לסימניות
זה ממש לא יעשה את אותה העבודה.
חמאת קקאו מחליקה את השוקולד, משביחה את טעמו ומיפה את המרקם שלו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaffab;1308313:
זה ממש לא יעשה את אותה העבודה.
חמאת קקאו מחליקה את השוקולד, משביחה את טעמו ומיפה את המרקם שלו.

וגם שמן מיפה את המרקם שלו
אני משתמשת בשמן כתחליף לזה הרבה פעמים (זה לא המצאה שלי ראיתי את זה במתכונים כתחליף)

• הוסף לסימניות
מענין, או שאולי זה תלוי בצורך.
בפטיפורים, למשל, זה מוצר חובה. הוא מגבש את השוקולד ונותן לו מרקם יפהפה.

• הוסף לסימניות
אני משתמשת בו בעיקר לציפויים שאני רוצה שיהיה ברק וגם נוח לעבודה (כמו למשל ציפוי לקרמבו -זה יוצא ממש כמו הציפוי האמיתי)

• הוסף לסימניות
היכן קונים?

• הוסף לסימניות
לא הייתי מחליף חמאת קקאו בשמן פשוט
כי הוא לא מספיק יציב
אולי בחמאה או מרגרינה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה