חמודה בת 5

• הוסף לסימניות
לא מצאתי כותרת מעניינת (טירה גנבה לי אותו ;))

יש לפתוח לקבלת צבעים נכונים.
רוצה לשמוע חו"ד מקצועית.

קבצים מצורפים

• קטן 2.jpg
    קטן 2.jpg
    KB 118.6 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י מליון דולר;2002602:
לא מצאתי כותרת מעניינת (טירה גנבה לי אותו ;))

רוצה לשמוע חו"ד מקצועית.

*שמש חורפית 2 :)
ושרה התמונה מתוקה
אם צילמת ברואו אז - את השיער בשמאל הייתי מנסה קצת לסדר

• הוסף לסימניות
שרה תמונה חמודה מאוד, אהבתי את הבוקה,
אולי קצת לסדר את השרוף.

• הוסף לסימניות
וואו באמת מיליון דולר:)
נסי באמת לסדר קצת את השרוף אפילו אם זה לא ברואו

• הוסף לסימניות
לגמרי חמודה- מתאים הכותרת.
שמש חורפית, הייתי משנה כבר לשמש אביבית..
בכל מקרה, תמונה ממש יפה, הצבעים מדהימים.

• הוסף לסימניות
החשיפה מצוינת!
לדעתי הקצת שרוף בשיער לא פוגם.
הפנים חשופות מעולה.

מה שמפריע לי זה העמידה שלה כזאת רפויה והידיים החתוכות

• הוסף לסימניות
תמונה יפה!
ממש לא מפריע לי הקצת שרוף בשיער

• הוסף לסימניות
מקסים.
התמונה היתה חשוכה במקור?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה