חמודים בסטודיו

• הוסף לסימניות
יש ילדים שזזו ממש חוויה לצלם.

קבצים מצורפים

• ד-13.png
    KB 440.3 · צפיות: 16
  • ד-16.png
    KB 103.2 · צפיות: 15
  • ד-17.png
    KB 332.6 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
עושה רושם שלהם הייתה חוויה לא פחות..
צילומים מעניינים ומגוונים
מרהיבי עין. נהדר!

• הוסף לסימניות
מקסים ומתוק!
עיצוב יפה מאד
למה אני לא מצליחה להגדיל?

• הוסף לסימניות
אויש זה נראה יפה,
אבל אני לא מצליחה לראות טוב, רק את העיצוב..
מוכנה להעלות אחת או שתיים כתמונה בודדת?

• הוסף לסימניות
כמו תמיד התמונות שלך מושלמות........

• הוסף לסימניות
מדהים!!
הזוית בשניה מוצלחת ברמות
הסטיילינג באחרונה-מהמם ומשתלב עם הבגדים יופי
והעיצובים כ"כ עדינים וטובים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ESTY.P;1414339:
מדהים!!
הזוית בשניה מוצלחת ברמות
הסטיילינג באחרונה-מהמם ומשתלב עם הבגדים יופי
והעיצובים כ"כ עדינים וטובים
טוב שאת מזכירה לי. שכחתי לגמרי לתת קרדיט לגרפיקאית. "bravo" ובהזדמנות הזו אני גם אודה לך על השירות האדיב והמקצועי. לאורך כל הדרך

• הוסף לסימניות
אהבתי את הזווית של השניה במיוחד

תמונות מדהימות

• הוסף לסימניות
ואוו תמונות מהממות!
והעיצובים מדהימים! אוהבת תסגנון

• הוסף לסימניות
תמונות מדהימות. סטייל מיוחד.
והעיצוב - מושלם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה