• פותח הנושא E&A
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לא נכון! יש שם 3 אוביקטים בקרופ ולמרות שרק השניצל בפוקוס זה קצת בלאגן לי
שניצלים יש הרבה אבל מלפפון חמוץ כמו שאמא שלי היתה עושה לפני 30 שנה...וואוו בא לי!!

תמונה מצוינת,קצת יותר מדי ספייס למעלה.

נהניתי להכנס עכשיו לבלוג הכתיבה מעניינת מאד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;1636828:
תמונה מצוינת,קצת יותר מדי ספייס למעלה.
תודה על ההערות.
נסיתי קרופ ואת צודקת בהחלט.

• הוסף לסימניות
סליחה על ההתערבות, זה מאוד צורם -
אומרים שלוש צלחות וגם בשלוש (ולא בשלושת)
הסיפור יפה מאוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י במבה נוגט;1636864:
סליחה על ההתערבות, זה מאוד צורם -
אומרים שלוש צלחות וגם בשלוש (ולא בשלושת)
הסיפור יפה מאוד.
תודה :) תקנתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;1636828:
לא נכון! יש שם 3 אוביקטים בקרופ ולמרות שרק השניצל בפוקוס זה קצת בלאגן לי
קרפתי גם מהתמונה של השניצלונים וזה נראה לי עכשיו יותר מסודר לעין.
תודה.

• הוסף לסימניות
הבלוג מעוצב יפה. והתמונות משהו משהו.
(לענ"ד לקצר בסיפורים ולהוסיף תמונות.)

• הוסף לסימניות
הטקסטורה של הכלי תופסת את העין ומסיטה את המחשבה מהנושא המרכזי, כלי חלק (וישן) היה מתאים יותר
הבוהק חזק מידי בצד ימין של הכלי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;1637123:
הטקסטורה של הכלי תופסת את העין ומסיטה את המחשבה מהנושא המרכזי, כלי חלק (וישן) היה מתאים יותר
הבוהק חזק מידי בצד ימין של הכלי.
כגרפיקאית גם לי זה הפריע טקסטורה מ3 סיבות
מפריע לראות את התכולה/מעכיר את המלפפונים מעט/יש אסוציאציה של רימון נפץ:D
חוץ מזה בלוג יפה מאד עיצוב מקסים וסיפורים מעניינים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה