חמוצי הבית

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• חמוצי הבית.jpg
    KB 390 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
קחו את זה מפה.
שלא יעלם...
מדהים וממש מזמין!

• הוסף לסימניות
מגרה - - -
רק הרובה בקרמיקה... תעשה לה קצת פוטושופ....

• הוסף לסימניות
נראה טעים.
הערה על הסטיילינג::הייתי שמה את החמוצים בצנצנות זהות. ובכלל בסוג הצנצנות שהיו משתמשים פעם עם סוגר קפיצי זה היה נותן לוק אחר
הקערית של הזיתים מיושנת(ולא מהסוג המיושן שהיה מתאים פה...)ולטעמי מיותרת
במקום הצרור של העלים הייתי שמה שיפקה.
ובכלל הרקע לטעמי היה צריך להיות כפרי יותר.
סליחה על ההתקפה רק שזה נראה כל כך טעים ואני מרגישה שעם לוק אחר היית מקבל תמונה ממש יפה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חדזי;1967365:
נראה טעים.
הערה על הסטיילינג::הייתי שמה את החמוצים בצנצנות זהות. ובכלל בסוג הצנצנות שהיו משתמשים פעם עם סוגר קפיצי זה היה נותן לוק אחר
הקערית של הזיתים מיושנת(ולא מהסוג המיושן שהיה מתאים פה...)ולטעמי מיותרת
במקום הצרור של העלים הייתי שמה שיפקה.
ובכלל הרקע לטעמי היה צריך להיות כפרי יותר.
סליחה על ההתקפה רק שזה נראה כל כך טעים ואני מרגישה שעם לוק אחר היית מקבל תמונה ממש יפה.
לא נראה לי שאתם מדברים על אותו דבר.
הוא רצה להעביר תחושה ביתית, לא כמו ביתית. ואת זה הוא עשה מצויין.
אין פה "הפקת צילום" מלוטשת למגזין מזון מלוקק, אלא העברה של חוויה.
ובבית כמו בבית, אתה משתמש עם מה שיש לך, קופסאות לא זהות, קערה מיושנת שקיבלת לחתונה מהדודה טניה ע"ה, וצרור שמיר, כי זה מה שנותן את הטעם.
ההערה היחידה שיש לי זה על הרקע, הוא נראה לא טוב, מאוד אנמי ובחשיפה שהיא לא פה ולא שם.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אני מתייחסת לצילום ולא לכל השאר...
התאורה כאן לא מחמיאה למזון
היא שטוחה מידי. האווירה קרה.
ויש לי עומס בצד שמאל של הפריים, כדאי היה לחלק את הפרטים בפריים.

הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1967476:
לא נראה לי שאתם מדברים על אותו דבר.
הוא רצה להעביר תחושה ביתית, לא כמו ביתית. ואת זה הוא עשה מצויין.
אין פה "הפקת צילום" מלוטשת למגזין מזון מלוקק, אלא העברה של חוויה.
ובבית כמו בבית, אתה משתמש עם מה שיש לך, קופסאות לא זהות, קערה מיושנת שקיבלת לחתונה מהדודה טניה ע"ה, וצרור שמיר, כי זה מה שנותן את הטעם.
ההערה היחידה שיש לי זה על הרקע, הוא נראה לא טוב, מאוד אנמי ובחשיפה שהיא לא פה ולא שם.
בהצלחה.

חה חה חה רק עכשיו אני פתחתי את הפורום אחרי שלא ביקרתי מיום חמישי,
ונקרעתי מצחוק מהדודה טניה ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה