מידע שימושי חמירא סכנתא : גדר עם שער עם קודן נעילה סביב לבריכה בצימר

• הוסף לסימניות
מה פרוש ? אם החלון יותר מעשרה טפחים לא צריך מעקה ?? הרי בור עשרה זה בור שממית ! אז מה זה שונה ?!
נראה לי זה לא פורום ל'חבורות' אך בגדול עי' בחזו''א על הרמב''ם הל' מעקה על ב' חלקים במצוות מעקה וכל דבר שזה סכנה נכלל בזה ודו''ק

• הוסף לסימניות
למה כל דבר צריך חוק? אולי שיחקקו חוק שלכל אדם יהא חוט ורובוט יוביל אותו? אין לאנשים שכל לשמור בעצמם על ילדיהם? לברר אם הבריכה מגודרת ואיך? החוקים יגמרו ועדיין אנשים ימשיכו למות משטויות. רק לחשוב קצת!

• הוסף לסימניות
למה כל דבר צריך חוק? אולי שיחקקו חוק שלכל אדם יהא חוט ורובוט יוביל אותו? אין לאנשים שכל לשמור בעצמם על ילדיהם? לברר אם הבריכה מגודרת ואיך? החוקים יגמרו ועדיין אנשים ימשיכו למות משטויות. רק לחשוב קצת!
אני לא רוצה לחשוב עוד כמה תאונות דרכים היו אם לא היתה הגבלה למהירות הנסיעה , איסור לאחוז את הפלאפון בנהיגה ועוד חוקים שמצילים חיים
ברור שאם כולם היו זהירים ואחראים לא היה צורך בחוקים

• הוסף לסימניות
שלחתי מייל לח"כ אייכלר - להלן ציטוט:
מידי שנה אנו שומעים על מקרים ל"ע של טביעה של פעוטות בבריכות של צימרים
לעניות דעתי ניתן למנוע את האסונות הנ"ל ע"י חקיקת חוק שיחייב כל משכיר צימר להציב גדר עם שער שמקיף את הבריכה
וזו תגובתו :
מאחר ומדובר בנושא שחיים תלויים בו, ועד שנבחן את הנושא מול היועצים המשפטיים, נראה שחובה על כל אחד ואחד ששוכר צימר עם בריכה לוודא שהבריכה מגודרת וחלילה שלא ללכת לצימרים עם בריכות שאינן מגודרות ובפרט עם ילדים.
לא נותר לי אלא לפרסם את הדברים ולעורר את הציבור:
אם כל אחד שיוצא לחופש ידרוש גדר סביב לבריכה מבלי להתפשר כל בעלי הצימרים ישתפו מהר מאוד פעולה .
אודה לכל מי שאכפת לו שיקפיץ את האשכול

שנתבשר בשורות טובות
עד כמה שזכור לי דווקא יש חוק כזה..
בזמנו השכרנו את הדירה, ואנשים מאד רצו שנשים בריכה -
והסבו את תשומת ליבי לכך שאם בריכה, אז יש חובות בחוק שקשורים לגידור
ודווקא יש לי שער שאפשר לנעול ביציאה למרפסת, אבל זה לא מספיק.
זה צריך להיות שער שכשפותחים ועוזבים הוא נסגר מעצמו שוב ועוד כללים.. לא זוכרת.
צריך לחפש איפה זה כתוב אבל כאמור למיטב זכרוני יש כללים כאלו.

• הוסף לסימניות
עד כמה שזכור לי דווקא יש חוק כזה..
בזמנו השכרנו את הדירה, ואנשים מאד רצו שנשים בריכה -
והסבו את תשומת ליבי לכך שאם בריכה, אז יש חובות בחוק שקשורים לגידור
ודווקא יש לי שער שאפשר לנעול ביציאה למרפסת, אבל זה לא מספיק.
זה צריך להיות שער שכשפותחים ועוזבים הוא נסגר מעצמו שוב ועוד כללים.. לא זוכרת.
צריך לחפש איפה זה כתוב אבל כאמור למיטב זכרוני יש כללים כאלו.
נכון שלא מספיק חוק
צריך שיאכפו אותו עם קנסות וענישה

• הוסף לסימניות
נכון שלא מספיק חוק
צריך שיאכפו אותו עם קנסות וענישה
ומי אמר שלא אוכפים?
ככל הזכור לי יש ענישה לבעל הדירה,
אם חלילה קרה משהו בבריכה ואין לו גידור על פי כל סעיפי החוק.

• הוסף לסימניות
אני לא רוצה לחשוב עוד כמה תאונות דרכים היו אם לא היתה הגבלה למהירות הנסיעה , איסור לאחוז את הפלאפון בנהיגה ועוד חוקים שמצילים חיים
ברור שאם כולם היו זהירים ואחראים לא היה צורך בחוקים
חוקי נסיעה זה במרחב הציבורי הבדל גדול.
יש נראה לי גם חוק שאסור לקפוץ מהגג

• הוסף לסימניות
אם חלילה קרה משהו בבריכה ואין לו גידור על פי כל סעיפי החוק.
אם חלילה קרה משהו ....
שיקנסו לפני שח"ו יקרה משהו
הייתי בחנות ונכנסה ילדה ללא מסיכה , המוכרת הזדעקה ואמרה לילדה לצאת מיד, אח"כ הסבירה לי שכבר שילמה קנס 5000 שח על לקוחה שנכנסה ללא מסיכה והיא לא ראתה אותה כי היתה עסוקה בלתת שירות ללקוחה אחרת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה