בקשת תפילה חנה חיה בת זעמלא אסתר-אמא ל8 ילדים אלמנה שחולה במחלה בבקשה הרבו בתפילות

• הוסף לסימניות
חברה טובה שלי גילו לאמא שלה את המחלה ל"ע ( היא יתומה מאבא) אמא שלה חייבת להבריא!!!!!!!!!!! זה לא פשוט!!!!! גיבשנו לרפואתה קבוצת מייל של אמונה ותודה ישלחו שם תכנים מחזקים ומענינים (לא ארוכים) אנחנו מנסות לצרף כמה שיותר בנות שיקראו ויתחזקו לרפואתה השלימה זה אוסף זכויות לאמא שלה. וכל בת שמצטרפת יש לה זכויות ענקיות!!!!!!!!!!! לבנתיים הצטרפו כבר עשרות ואפילו מאות בנות צדיקות ונשמות טובות שמוכנות לקחת בזה חלק וגם על הדרך להרוויח חיזוק אישי באמונה שנותן כוח לכל החיים!!!! אם גם את מוכנה להצטרף תחזירי לי תשלח מייל שאני יצרף אותך(אני לא רוצה לצרף סתם) כל אחת שמצטרפת מוסיפה זכויות. כל המציל נפש אחת מישראל כאילו קיים עולם מלא!!!!!!!!!!!! ואני ישמח אם תשלחי את ההודעה לעוד בנות כמה שיותר!!!!!!!!!!!! תודה ושנתבשר בשורות טובות בקרוב אמן!!!!!!! המייל שלי: s0548479354אין לכתוב כתובת מייל תודה ענקית לכל מי שמצטרפת!!!!!!!!! באמת מעריכה כל אחתתתתתתתתתתתת
512.png=s20
512.png=s20
לרפואת: חנה חיה בת זעמלא אסתר
בנוסף יש קו תהילים לרפאתה 0796077149

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
קל נא רפא נא לה לחנ ה חיהבת זמלא אסתר

• הוסף לסימניות
רפואה שלמה!

• הוסף לסימניות
וכן כל מי שיכול בשבת זו להגיד שיר השירים לרפואתה אשמח שיכתבו כאן
תודה רבה ותזכו למצוות

• הוסף לסימניות
אמרתי, רפואה שלימה.

• הוסף לסימניות
יש משהי שיכולה להפריש חלה לרפואתה
ולפני ההפרשה להדליק נר לרבי פנחס בן יאיר ולבקש מממנו שימליץ ויעזור ויפעל עם הזכויות שלו בשמים
שיכתוב כאן
תודה

• הוסף לסימניות
לקחתי על עצמי לגמור את כל ספר תהילים בשבוע הקרוב בל"נ.

8 ילדים (!!!!!!!!)
אבא כבר בגן עדן
ואימא-
אימא חייבת להמשיך לגדל אותם בבריאות איתנה עד 120 שנה!!
בשורות טובות
וישועות גלויות!

• הוסף לסימניות
לקחתי על עצמי לגמור את כל ספר תהילים בשבוע הקרוב בל"נ.

8 ילדים (!!!!!!!!)
אבא כבר בגן עדן
ואימא-
אימא חייבת להמשיך לגדל אותם בבריאות איתנה עד 120 שנה!!
בשורות טובות
וישועות גלויות!
תזכי למצוות
אנחנו באמת חייבות שהיא תבריא והכי מהר!!!!!!!!!!!!!
הם צריכים אותה דחוף

• הוסף לסימניות
מקפיצה
כל מי שיכול להגיד יום בתהילים
שיר השירים
לקבל שבת מוקדם
שיכתוב כאן ואני אצרף ואתו לרשימות

לכתוב איזה יום לוקחים

• הוסף לסימניות
תודה
שבת שלום לכולם

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
פרק קכא:
א) שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: ב) עֶזְרִי מֵעִם ד' עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: ג) אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: ד) הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: ה) ד' שֹׁמְרֶךָ ד' צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: ו) יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: ז) ד' יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: ח) ד' יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:
• • • • • •
לתשומת לבכם, אשכול זה נועד לבקשות תפילה בלבד. פטפטת ודיונים עלולים לגרום לנעילת האשכול או חסימת המשתמש. בברכת רפואה שלימה!

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה