חנה קליין מירושלים

• הוסף לסימניות
מי מכיר מי שמע?
מעוניינת להיעזר בה כדי לדעת מה יש לבתי הצרחנית.

אשמח למספר הטלפון (ניסיתי להתקשר מהבוקר למס' של 144 וכל הזמן תפוס) וכן למידע מאלו שהתנסו.

תודה ותזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
מאוד קשה להשיג אותה

• הוסף לסימניות
ובכל זאת? האם זה אמור להיות תפוס או שהקו שלה קרס כתוצאה ממזג האוויר?
יש לך את המס'?

• הוסף לסימניות
המספר שלה: 025380051
לי אישית היא עזרה מאד, כשלבני היו כאבי בטן נוראים, היא עלתה על הבעיה, ומאז, ב"ה שקט ושלווה.
אבל, שמעתי סיפורים על תינוקות שהיא לא מצאה את הסיבה, כי הסיבה הייתה למשל: שבר וכו'...
אז, תנסי, אבל, קחי בערבון מוגבל.

• הוסף לסימניות
וכן, קשה לתפוס אותה מאד מאד, גם בחיי היום יום, בלי קשר למזג האוויר, מנסים בלי להתייאש בכל שעות היממה, ולבסוף מצליחים.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
הרגע ניסיתי להתקשר- והצלחתי להשיג אותה, והיא אמרה שעכשיו היא לא עובדת אלא רק עוד שעה.
:(

• הוסף לסימניות
אני ניסיתי לתפוס אותה בזמנו ותפסתי מייד, אבל בתחום של לידה, אין לי מושג אם עזר או לא, כי אף פעם לא ניסיתי בלי...

• הוסף לסימניות
אצלי היא לא הליחה לעזור.
אייפק עזר לנו מאוד!

• הוסף לסימניות
לא הגבת לי מאיזה אזור את בארץ
אבל יש א דר' רייז בב"ב רופא מומחה לתינוקות
איזה סיפורים אני שומעת פשוט מדהים!!!!!!!!!!!!
הציל את הבן של אח שלי ואת הבן של בת דודה שלי
ואני לא גומרת לשמוע עליו
אם את ירושלמית ומאוד קשה לך (כמה שכשכואב לילד הייתי נוסעת לא יודעת לאן)
אז אני יודעת שכשהוא לא יכול לקבל או מה הוא שולח לחבר שלו פה בירושלים
שגם מאוד מאוד עוזר
המספר טלפון שלו 0504171651
בשורות טובות
והרבה הצלחה!!!!!
שבת שלום

• הוסף לסימניות
יש גם את שושנה שטייף
ברחוב זית רענן בירושלים.

לנו היא עזרה מאד בעבר.

• הוסף לסימניות
אני מירושלים, שמעתי את ההמלצה על ד"ר רייז.
קצת מסובך להגיע לשם- אלא אם כן נוסעים לאזור המרכז בשבת.
בכל מקרה, גב' חנה קליין הציעה להימנע ממאכלים מסוימים שמגבירים את הרגישות באוזניים.

ננסה לשבוע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shellykaz;1489188:
אני מירושלים, שמעתי את ההמלצה על ד"ר רייז.
קצת מסובך להגיע לשם- אלא אם כן נוסעים לאזור המרכז בשבת.
בכל מקרה, גב' חנה קליין הציעה להימנע ממאכלים מסוימים שמגבירים את הרגישות באוזניים.

ננסה לשבוע.

כמו שכבר כתבתי
אני יודעת שיש לו חבר בירושלים שיודע ומבין בדיוק כמוהו
אפשר לנסות לשאול אותו....
בהצלחה בכל אופן
ושבת שלום!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה