@חיוך ,
ח חיוך משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי כתיבה ספרותית צילום מקצועי UX UI D I G I T A L • 3/5/22 הוסף לסימניות #42 נכתב ע"י אני456: @חיוך , היא הייתה מורה לאנגלית? לחצ/י כדי להרחיב... אהה. מרכזת המגמה להוראת האנגלית, מקווה שאני מדייקת.
נכתב ע"י אני456: @חיוך , היא הייתה מורה לאנגלית? לחצ/י כדי להרחיב... אהה. מרכזת המגמה להוראת האנגלית, מקווה שאני מדייקת.
א אני456 משתמש מקצוען • 3/5/22 הוסף לסימניות #43 אוי נכתב ע"י חיוך: אהה לחצ/י כדי להרחיב... הייתה מורה שלי. אישיות נעימה ומאירת פנים, טובה לשמיים וטובה לבריות. ברוך דיין האמת.
אוי נכתב ע"י חיוך: אהה לחצ/י כדי להרחיב... הייתה מורה שלי. אישיות נעימה ומאירת פנים, טובה לשמיים וטובה לבריות. ברוך דיין האמת.
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת