- הוסף לסימניות
השהות שלי ממש קצרה,
לכן חייבת לנצל כל רגע,
אשמח שתמליצו לי על חנויות שוות שחבל לפספס.
לכן חייבת לנצל כל רגע,
אשמח שתמליצו לי על חנויות שוות שחבל לפספס.
איפה הם נמצאים?burlington
תחפשי פה את הסניף הקרוב אליךאיפה הם נמצאים?
התכוונת לT K MAX?t j max
woodberry common זה מקום מדהיםlulu בגדי ילדים בורופארק
robe colection חלוקים ,כותנות מחירים טובים.
macys מנהטן
primark לייקווד
woodberry common ליד מונרו (מותגים)
הייתי שם פעם.woodberry common זה מקום מדהים
רק נסיעה עליו עולה הרבה כסף
באוטובוס יוצא בערך 200 ש"ח לאדם
אבל לדעתי שווה את הנסיעה
לא יודעת היכן אתם שוהים.woodberry common זה מקום מדהים
רק נסיעה עליו עולה הרבה כסף
באוטובוס יוצא בערך 200 ש"ח לאדם
אבל לדעתי שווה את הנסיעה
אנחנו נהיה בבורו פארק,לא יודעת היכן אתם שוהים.
יש אוטובוס יהודי למונרו(מויליאמסבורג או בורופארק)
ומשם מונית לא יקרה למקום.
אנחנו ממונרו הגענו עם רכב פרטי.
וזה באמת בילוי ליום שלם של קניות מדהימותאנחנו נהיה בבורו פארק,
אני לא יודעת עם כדאי לי לבזבז יום שלם שם, (אולי נראה),
מבורו פארק למונרו באוטובוס זה המחירלא יודעת היכן אתם שוהים.
יש אוטובוס יהודי למונרו או מונסי(מויליאמסבורג או בורופארק)
ומשם מונית לא יקרה למקום.
אנחנו ממונסי הגענו עם רכב פרטי.
מתגעגעתתתת
לא.התכוונת לT K MAX?
t j max
בערים המרוחקות מוצאים דברים יותר מעניינים, כמו כאן בארץ...לא.
התכוונתי ל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים