מישהו יודע האם החנויות בגאולה פתוחות כרגיל או לא. תודה מראש.
ד דשי משתמש פעיל 19/10/20 הוסף לסימניות #1 מישהו יודע האם החנויות בגאולה פתוחות כרגיל או לא. תודה מראש.
ד דפה משתמש מקצוען • 19/10/20 הוסף לסימניות #2 אני עכשיו עברתי שם, ממש לא כרגיל, אבל גאולה פעילה. את יכולה להגיע לפה ולראות מלא חנויות פתוחות, אבל בסוף החנויות הספציפיות שאת אוהבת יהיו סגורות.
אני עכשיו עברתי שם, ממש לא כרגיל, אבל גאולה פעילה. את יכולה להגיע לפה ולראות מלא חנויות פתוחות, אבל בסוף החנויות הספציפיות שאת אוהבת יהיו סגורות.
כ כיף של חויה משתמש מקצוען הפקות ואירועים 19/10/20 הוסף לסימניות #3 ביפו פתוח?? קניתי משהו ואני צריכה החלפה.
C collage משתמש מקצוען עיצוב גרפי 19/10/20 הוסף לסימניות #4 אנחנו עכשיו בשנת תשפ"א, תהיה שנת פתח אחורית... והמבין יבין, ובגאולה זה בדיוק כך....
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת