עברו לרחוב אהליהבהיתה חנות בשמגר בשם פריממה
נסגרה או עברה?
יש למישהו כתובת / טלפון / שעות פתיחה של החנות פריממה ברחוב אהליאב?עברו לרחוב אהליהב
יש מידע?יש למישהו כתובת / טלפון / שעות פתיחה של החנות פריממה ברחוב אהליאב?
פתוחים בערביש מידע?
מה הכתובת של החנות?אני קונה חצאיות בh&m mama
בחו"ל יש יותר מבחר אבל גם בארץ יש לפעמים, שווה לבדוק.
איכות מעולה מעולה וגזרות שיושבות טוב
בקניון מלחהמה הכתובת של החנות?
המספר הזה לא זמין כבר חודשפתוחים בערב
0542065387
יש לך קישורים לחצאיות ארוכות? חסום לי התמונות..אני קונה בשיין המון.
לא רואה הצדקה לשלם 200 ש"ח לעליונית מסכנה
לצערי משלמת על חצאית ממקסיגו שדי דהו לי אחרי הריון אחד כבר לא החזיק.....
יש לך קישורים לחצאיות ארוכות? חסום לי התמונות..
700 שקל לעליונית!אני קונה בשיין המון.
לא רואה הצדקה לשלם 200 ש"ח לעליונית מסכנה
לצערי משלמת על חצאית ממקסיגו שדי דהו לי אחרי הריון אחד כבר לא החזיק.....
ראית אולי פרסום כזה לאחרונה?תעקבי בעיתון / מקומון
יש לפני החגים מכירות של minima משהו כזה..
היא מביאה דברים מאלפים!
אני לא יודעת מה זה מחיר הגיוני בעינייך אבל בגדים עולים כסף...
יש סניף בבית שמש?ממליצה בחום על החנות מקסיגו בירושלים
ברחוב חגי אם אני לא טועה
מחירים סופר זולים (יחסית)
ומבחר ענקקקק
אני אשמח גם כן לדעת אם יש מישהי שראתה פרסום על המכירה הזו.. לא ראיתי ואני לא רוצה לפספס את זה.ראית אולי פרסום כזה לאחרונה?
כי אני לא מצאתי...
שאלה נוספת, האם יש למקסיגו סניף בבית שמש?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים