דרוש מידע חנויות בגדי ילדות בגאולה

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,

בהנחה שיש לי זמן מוגבל לשוטטות בגאולה,וכבר שנים ארוכות שאין לי הכרות מעמיקה עם החנויות שם, אשמח לקבל אינפורמציה על חנויות ספציפיות שמומלצות לבגדי שבת לילדות- אם אפשר עם משפט על המיקום של החנות בערך, זה יעזור לי מאד .
(מכירה טוב את גאולה, אבל נכון ללפני די הרבה שנים)

אם יש מידע על חנויות שהתחילו סוף עונה- זה יעזור לי עוד יותר :).
ואת קידי שיק אני מכירה :)
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אם לתינוקות אז יכול להיות שתמצאי בפאזל המחירים שלהם יפים מאד
בכיכר השבת טיפה לעלות לכיוון ישעיהו

• הוסף לסימניות
במלאכי אם את מגיעה מכיוון צפניה יש לך בצד שמאל את ארמה, אחרי זה פולק ואחרי זה את מבינר
מול מבינר יש את ליטל משו לא זוכרת
מיד לפני פולק יש פניה לחגי, שם יש את קיוטיז, ימינה משם בפניה הראשונה ב"קניון" יש את העודפים של דולי בול (יש שם גם את החנות הרגילה אבל מחירים גבוהים) בפניה השניה מחגי ימינה לרחוב הישיבה יש את אדורבל
על מלכי ישראל מכיוון רלב"ח יש בצד ימין את שמיז וגרוסמן (במדרגות למעלה) ועוד הלאה בערך מול הישיבה יש עוד חנות שאינני זוכרת את שמה משו כמו צוריס במדרגות למעלה
אה, רגע, בעמוס פינת מלכי ישראל יש את במבי
הצלחה רבה

• הוסף לסימניות
תודה על האינפורמציה!
אם יש למישהי עוד המלצה ספציפית, או מידע על מבצעי סוף עונה, אשמח מאד להתעדכן.
תודה :)

• הוסף לסימניות
קיוטיז בחגי פרסמה 1+1

• הוסף לסימניות
תודה למי שענתה :)
מקפיצה לעוד תגובות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה