עזרה חנויות בדים באשדוד ובירושלים

• הוסף לסימניות
שלום, אשמח לקבל מידע על חנויות בדים מומלצות באשדוד ובירושלים.
חנויות עם מבחר גדול ואיכותי
וחשוב, מחירים טובים/זולים.

תודה רבה !

• הוסף לסימניות
בירושלים - בית הבד, רחוב עזר יולדות 3 (סמוך לכיכר השבת).

אם אתם מגיעים לב"ב - בורדורה, רחוב רבי עקיבא 43 ('דובק' לשעבר. כל האוטובוסים הבינעירוניים עוצרים ליד).

• הוסף לסימניות
בדוידקה יש המון חנויות בדים
כל האיזור שמה
חלק ממש על הרחוב חלק ברחובת מאחורה
אין לי כתובות מדוייקות

חנות בשם תיפורים נימצא בכנפי נשרים המספר שלהם 025002660
חנות ממש יפה ומסודרת עם שרות טוב!
תתקשרי לכתובת אני לא זוכרת...

• הוסף לסימניות
אשדוד- ברובע ז' [החרדי]
חוט ומחט-
סקוטי-

במרכז כלניות-
גלוריה
פרידה
פיבי בדים

• הוסף לסימניות
על הבדים בדוידקה תבררי טוב חנויות זולות פעמים רבות הבדים נהרסו לי לבדים פשוטים זה מעולה
חוט ומחט יותר אמין

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולכן!

אשמח לשמוע על עוד.

• הוסף לסימניות
בגאולה- כפי שאמרו בית הבד ויש שם עוד חנות ממש ליד שכחתי תשם.
בכנפי נשרים - תיפורים
שני הנ"ל יותר יקרים מהדוידקה אבל לפי מה שידוע לי - איכותיים.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!

אשמח לשמוע עוד!
אשדודיות, ירושלמיות, אילו חנויות בדים מומלצות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה