חנויות בדים באשדוד??

• פותח הנושא bbr
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מי מכירה חנויות בדים באשדוד, אשמח לכתובות מדויקות

תודה על כל עזרה:):)

• הוסף לסימניות
גְלורְיָה-חנות מדהימה!!!!!
אין לי כתובת, אבל כל אשדודי/ת יוכל לתת לך.
בהצלחה!!!!!

• הוסף לסימניות
גלוריה - קו 85 עד תחנה סופית מרכז כלניות וזה שם במתחם הקניות. אם את נוסעת במונית תבקשי מרכז כלניות
באותו מתחם ישנן עוד שתי חנויות
פיבי - מחירים יקרים מאד
בדי פרידה- חנות טובה ועממית יותר מגלוריה ופיבי, בהמשך לקראת " אסותא"

• הוסף לסימניות
וואו, איך מהר
תודה רבה רבה!!

אשמח לעוד חנויות כי אני מחפשת בד מאוד ספציפי ופשוט חורשת חנויות בסביבה, אז אני רוצה לצאת עם רשימת חנויות שאם לא אמצא שם אדע לאן להמשיך...
לא משנה לי מרחקים בתוך אשדוד כי אני מגיעה עם רכב, ואם יש מחוץ לאשדוד באותו אזור גם יעזור

תודה

• הוסף לסימניות
חוט ומחט
רח' רשב"י רובע ז'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ST2000;1166057:
חוט ומחט
רח' רשב"י רובע ז'

את יודעת עד איזה שעה הם פתוחים?
או מס' טלפון ואני יברר

• הוסף לסימניות
אקסלוסיב
רח' הורקנוס...

ויש עוד חנות שאני לא זוכרת את שמה, ברח' עקביא בן מהללאל
(זה רחובות קרובים ברובע ז')

• הוסף לסימניות
דיוקים:
אקסלוסיב-הרבלווין 19 בחנייה. פתוח מ6 בערב עד 9:30-10:00
סקוטי-עקביא 9
חוט ומחט- רשב"י מאחורי הבנינים להשכרה

• הוסף לסימניות
בנוסף להנ"ל...
במרכזון של ח' (ליד פיבי וגלוריה) יש עוד חנות, יותר עממית. מרכז הבדים.
ויש את מלך הבדים בסיטי- כתובת מדוייקת אין לי, אבל הוא ממוקם לייד כיכר הסיטי. נדמה לי בבניין ששמו אפרידר.
בהצלחה....

• הוסף לסימניות
יש לי טלפונים של כולם, חוץ מחוט ומחט, אשמח אם מישהי יודעת טלפון או שעות פתיחה?

האם יש באשדוד את המושג המעניין של בני ברק לגבי יום שלישי, שהחנויות סגורות אחה"צ?

• הוסף לסימניות
רק בעלי החנויות שהם בני ברקים במקור נשארו עם הנוהג המיושן הזה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לללי;1166130:
רק בעלי החנויות שהם בני ברקים במקור נשארו עם הנוהג המיושן הזה...

נו, אז יש חנויות כאלה באשדוד, או לא??

• הוסף לסימניות
לכאורה אלו שהוזכרו כאן, לא.
מי שיודע אחרת- שיכתוב. לא מכירה ספציפית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה