אז אני רוצה לדעת מה כן שווה לקנות שםלא כ"כ נגיש לתחבורה ציבורית...
תבדקו טוב ותעשו השוואות
לא בהכל הם כאלה זולים ... (כמו שהם היו בהתחלה ...)
בגדול לא, אבל מומלץ כי לפעמים יש עומס וכל לא ממתיניםלמשקפיים האם צריך להזמין תור לבדיקת ראייה??
יש שם מחלקה (חדר סגור לבד) של כלי כסףהאם מוכרים שם כלי כסף למשל גביע לחתן
כן. וגם תכשיטיםהאם מוכרים שם כלי כסף למשל גביע לחתן
איך המחירים של הכלי כסף?יש שם מחלקה (חדר סגור לבד) של כלי כסף
אין לי מושג לא הייתי רק ראיתי מבחוץאיך המחירים של הכלי כסף?
שמעתי שיש קשר בין 'משנת יוסף' ל'פרקטי'של מי זה החנות הזו?
מי יודע?
מי הבעלים?
לא אותם בעלים כללשמעתי שיש קשר בין 'משנת יוסף' ל'פרקטי'
למישהו יש מידע בעניין?
האם זה אותם בעלים?
הכי מומלץ לדעתי כשמגיעים להכנס למחלקה להזמין תור אומרים כמה זמן זה יקח בערךלמשקפיים האם צריך להזמין תור לבדיקת ראייה??
בדיוק.תכשיטי זהב זול משמעותית.
כלי כסף מחירים סבירים, אצל לנדמן בירושלים יותר זול.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים