דרוש מידע חנויות מוצלחות לבגדי ילדים אלגנט בבית שמש

• הוסף לסימניות
מזדמנת מחר לבית שמש ואולי משם תבוא הישועה....
אשמח לשמות של חנויות לבגדי ילדים בסטייל- לחתונה
בסגנון אלגנטי, שמחזיקים סטים - אני מחפשת סוג של חליפה או סט אלגנטי לבן 4 וחצי וסט רומפר או סרבל לבן שנתיים...
לא משנה איפה רק תכתבו לי איזה רמה...
מה שאני מכירה זה קידס קלאב, נינוס... מה יש עוד?
תודה ענקית מראש, אודה לכל מידע!

• הוסף לסימניות
יש גם ברמה ב'?
איך מגיעים מרמה לרמה? בקלות?
יש תחבורה נוחה?
או קשוח?

• הוסף לסימניות
יש גם ברמה ב'?
איך מגיעים מרמה לרמה? בקלות?
יש תחבורה נוחה?
או קשוח?
ברמה ב' יש לך את לב הרמה, שם יש קידישיק, הדס, בנים, נינוס, טיפ טופ
איפה את ולאן את רוצה להגיע? התחבורה יחסית בסדר

• הוסף לסימניות
ברמה ב' יש לך את לב הרמה, שם יש קידישיק, הדס, בנים, נינוס
איפה את ולאן את רוצה להגיע? התחבורה יחסית בסדר
אני אמורה להגיע לרמה ב'
אבל לא אכפת לי לנסוע קצת ולהסתובב בין הרמות אם יש תחבורה הגיונית...
אמורה להגיע גם לרמה ד', אם יש שם חנויות מוצלחות, אשמח לדעת,
וכן אם יש חנויות טובות לבגדי שבת/ ארועים נשים- יעזור לי מאוד!

• הוסף לסימניות
בלב הרמה ברמה ב' יש הכי הרבה חנויות של בגדי ילדים
בגדי ארועים לאשה-בשדרה יש את המבחר הכי גדול של חנויות מתאימות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה