קורונה חנויות שעושות משלוחים בזמן הסגר-לתועלת כולם-כך נוכל לעזור גם למבודדים..

• הוסף לסימניות
מגשי פירות וירקות מעוצבים - וכן מכירת סכינים
משלוחים בסגר
(ויש גם סדנא דיגיטלית בחתימה שלי, אין צורך במשלוחים.. תוך רגע וזה אצלכם :))
ט.ל.ח

• הוסף לסימניות
אנחנו עושים משלוחים ונותנים שירות מרחוק
Tod5585 בגימייל

• הוסף לסימניות
עמליה 098
ניסיתי לשלוח לך הודעה פרטית ולא הצלחתי
אשמח לדעת מה את מחפשת ולנסות לעזור לך
אם את רוצה את יכולה ליצור איתי קשר בנייד או במייל שרשומים בקטלוג

• הוסף לסימניות
עמליה 098
ניסיתי לשלוח לך הודעה פרטית ולא הצלחתי
אשמח לדעת מה את מחפשת ולנסות לעזור לך
אם את רוצה את יכולה ליצור איתי קשר בנייד או במייל שרשומים בקטלוג
מעונינת בגרביונים לוונטה סילבר מלון 40 דניר מידה 4 * 6 זוגות
יש?
כמה עולה?
אם כן, אני צריכה עוד כמה דברים...

• הוסף לסימניות
קופסא של 6 זוגות זה עולה 135
ויש לי במלאי

• הוסף לסימניות
עמליה 098 אני מגיע לאזור אז אני יכולה להביא לך נשמח עם תצרי איתי קשר 0533177781

• הוסף לסימניות
פיגמות לילדה בת שנה איפה יש סיכוי למצוא עם משלוח עד סוכות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה