חנוכה שמח ומלא אור!

• הוסף לסימניות
חמוד, נכון?!
כמה זמן עבודה אתם נותנים לכזה ציור?
סופגניות-דוגמא.jpg

קבצים מצורפים

• סופגניה1.JPG
    סופגניה1.JPG
    KB 79.2 · צפיות: 91
  • הוסף לסימניות
ממממ... לא יותר מעשר דק'.
ממש חמוד!

• הוסף לסימניות
ממש מתוק!
ו...בחיים לא 10 דקות!
רק הצביעה עם כל ההארות וההצללות זו עבודה 'לא הכי קלילה'

• הוסף לסימניות
ציור קליל ומתוק.
השקעה רבה בצביעה.
שעתיים אולי?

• הוסף לסימניות
זה נראה 10 ד' עבודה?(רק הציור עצמו לקח לי ככה)
העלבתן אותי..;)
הייתי בטוחה שאני מאוד זריזה אם הספקתי בשעה וחצי...

• הוסף לסימניות
זה נראה 10 ד' עבודה?(רק הציור עצמו לקח לי ככה)
העלבתן אותי..;)
הייתי בטוחה שאני מאוד זריזה אם הספקתי בשעה וחצי...
הציור ממש יפה!
זה ממש לא קשור לזמן, לפעמים הציורים הכי זריזים שלי
יצאו יפים יותר מציור שאני עובדת עליו כמה ימים!
מה, לא יכול להיות ציור יפה שעבדו עליו 10 דק'?
וחוץ מזה, זה קשור לצייר, יש ציירים זריזים יותר ויש פחות
אבל זה ממש לא מפחית בערכם או בעבודות שלהם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה