חנוכה שמח! - חוות דעתכם והערותיכם חשובות לי!

• הוסף לסימניות
חברי פורום ציור נכבדים!
בשעה טובה, לאחר זמן רב בו אני צופה בעבודותיכם כרואה ואינה נראית, העלתי מספר ציורים לתיק העבודות.
הידע שלי בציור דיגיטלי נזקף כלו ל"פרוג" - שם סיימתי קורס איור ממוחשב לא מזמן, וזה המקום לשוב ולהודות לכל מי שעסק במלאכה. היה נהדר!!!

הציורים שלי כרגע אינם ממוינים והם מכילים נושאים וסגנונות שונים. אני עצמי עדיין לא ממש יודעת מה ה"סגנון" שלי.
ולמרות שהפורום הזה מצטיין ביחס אוהד ולבבי, אשמח לקבל גם ביקורת והצעות לשיפור העבודה - כאלו שיעזרו לי להתקדם.

אז בזמנכם החופשי (יש דבר כזה????) תציצו, תתרשמו, ותגיבו.

חנוכה שמח לכולכם!
אסתי.

• הוסף לסימניות
את מציירת מדהים!!
ברוכה הבאה לפורומינו הקט, את מוזמנת להעלות את העבודות האלופות שלך לכאן!

• הוסף לסימניות
תודה!!!
לא חשבתי שתהיו כ"כ מהירים....

• הוסף לסימניות
תעלי לכאן יהיה יותר קל לתת חוו"ד.

אבל בלי קשר לזה, הצצתי בתיק העבודות, והציורים שם ממש יפים.

• הוסף לסימניות
הציורים נהדרים, יש לך שם כמה סגנונות
הרעיון של ילדה בארבע עונות יפהפה!!!

• הוסף לסימניות
ציורים מקסימים!!!!!!!
אפשר לומר שיש לך איזשהו קו שעובר בכל הציורים, אמנם יש לך שם 2 סגנונות צביעה, אבל רואים שהציורים שלך.
הציורים של הבת פשוט מדהימים!
אולי תשתפי אותנו איך את צובעת כך?

• הוסף לסימניות
אסתי, מקסים! נהניתי.

• הוסף לסימניות
אסתי, ברוכה הבאה! חיכינו לך...
עבודות מדהימות אחת אחת!

• הוסף לסימניות
איזה נפלא ואיזה מקצועי !!
ממש ממש יפה !
תעלי את התמונות שלך לפורום ...(משום מה הוא מציג לאחרונ רק פורמט png )

• הוסף לסימניות
עבודות מקסימות!

• הוסף לסימניות
עבודות יפהפיות,
ברוכה הבאה ורוב הצלחה!

• הוסף לסימניות
את מבצעת יפה את האווירה והתנועה בכל תמונה

• הוסף לסימניות
ממש יפה!
אולי תעלי ב-png, כך רואים תמונות מיד..
ילדת חורף/אביב/קיץ.. וכו' מזכירה מאוד סיגון של פעם... מאוד מיוחד!
אהבתי גם מאוד "הילד מהעבר".. או איך שקראת לו שיושב.
תצליחי.

• הוסף לסימניות
יש לך קו מאוד זורם ויפה, גם אני אוהבת ביותר את הילדה בקיץ, חורף... הציורים האלו מיוחדים מאוד, ומה הסגנון שלך? מה שאת הכי אוהבת לצייר.

• הוסף לסימניות
תודות לכל מי שהקדיש מזמנו לכל מי שטרח להציץ ולהגיב!
כפי שציינתי, זהו פורום חם ומפרגן....

אני מקווה להיות פעילה כאן עד כמה שיתאפשר לי, ולהעלות ציורים לפורום.
לגבי ציורים בודדים שיעלו, בוודאי תוכלו לעזור וליעץ לי ביתר קלות.

תודה לכולכם!!!!

• הוסף לסימניות
דווקא יש לך סגנון! רואים בהחלט בכל הציורים שזו אותה יד, ציורים יפים וזורמים! בהצלחה!

• הוסף לסימניות
וואו, אהבתי מאוד!!!
לצערי לא אוכל לתת לך יותר מדי תגובות בונות כי גם אני רק מתחיל בתחום, אבל בהחלט יכול לציין שהציורים מצויירים וצבועים ברמה מאד גבוהה!

אהבתי מאד את הצביעה של הילדה בקיץ.

בציורים מסויימים הכל היה נראה לי מעורבב מדי בעין, אני מעריך שזה בגלל חוסר שימוש בגוונים כהים ובהירים, כמו בציור של הכביסה או הסנדלר...

בכל אופן זה מדהים.
בהצלחה !

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה