חנוכה שמח! - חוות דעתכם והערותיכם חשובות לי!

• הוסף לסימניות
עם "התחלה" כמו שלך....
הלואי ואוכל אי פעם להתקרב לרמות ההשקעה והביצוע הללו...

ותודה על ההערה- הארה!

בציור הכביסה אכן ניסיתי לתת תחושת "בלגן" - הציור בוצע מיד אחרי שבוע חול-המועד וההרגשה היתה - בלגן....
ככלל אני מנסה מידי פעם ציורים עמוסים בפרטים שיגרמו למסתכל להעיף מבט לעוד מספר שניות...אבל אולי כדאי באמת לשפר את הגיוון והגוון. תודה!

• הוסף לסימניות
הציורים שלך מקסימים!
אהבתי במיוחד כמה שמצוירים בטכניקה שנראית כמו צבעי קרש,
הילדה באביב לדוגמא..
שתפי אותנו בטכניקה, שלבי עבודה ועוד...
מחכים לשמוע
עלי והצליחי!

• הוסף לסימניות
תודה שוב!

בקשר ל"צבעי הקרש" - קשה לי לשחזר כרגע איך הגדרתי בדיוק את המברשת, אבל הצצתי במדריך של מנהל הפורום הנכבד ליצירת מברשות במראה של עפרון, שיחקתי קצת בהגדרות, קשקשתי, עד שהרגשתי שהמברשת נוחה לעבודה עבורי (אני אנסה בכל זאת לשחזר...).

תהליך העבודה די פשוט ומוכר -
רשום סקיצה, צביעה בסיסית בשינויי גדלים (משמעותיים) של המברשת, משחקי שקיפות, הכהיה והבהרה של אזורים שונים... - לא טכניקה מיוחדת...

• הוסף לסימניות
ילדת החורף/קיץ/סתיו/אביב מדהימה. אוח.צביעה נוסטלגית ואהובה!

• הוסף לסימניות
אהבתי! יש לך תנועה מאוד טובה באיורים, תתחילי להראות לנו דברים (:

• הוסף לסימניות
אסתי, עם כזאת ההתחלה יפה זורמת ובטוחה אי"ה ההמשך יתמקצע יותר ויותר
מצטרפת לילדת העונות המיוחדת (די בולט כפילות הפנים)
עצתי לגבי הציורים האחרים להשתמש בקו דק ויפה יותר
כך ניתן לצייר הרבה פרטים וזה מוסיף ולא מבלבל
ממקצע ונראה טוב לעין

בנושא הסגנונות
ככל שהציורים שונים ומגוונים האופציות יותר נרחבות להתאים למיני עבודות שונות
אני אישית התברכתי בכמה סגנונות ומודה על כך.

המון הצלחה

• הוסף לסימניות
תודה! - הערותיך מועילות לי מאוד ויעזרו לי לשפר נושאים בעיתיים בצורת העבודה שלי.

כל הכבוד על חדות העין בנושא פניה של הילדה!!!!
( הצורך המסוים בשבילו נתבקשתי לבצע את העבודה הזו - איפשר זאת, ובמידה מסוימת גם הזמן שהוקצב - חייב זאת...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה