חנוכה שמח!

• הוסף לסימניות
יצא קצת דרמטי... :)

blender+cycles

קבצים מצורפים

• chanuka.jpg
    KB 169.9 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד!
אבל דומה יותר לשריפה רח"ל מהדלקת נרות חנוכה..

• הוסף לסימניות
יפה מאוד,
חנוכה שמח גם לך ולכל בית ישראל.

• הוסף לסימניות
בהמשך לקודמי (לפני 2 הודעות)...
לא יודע... זה העלה לי אסוסיאציה של מגדלי התאומים, ממש...
אני מבין שכבר להחזיר את הגלגל, אי אפשר עכשיו, אבל להבא, אולי, משהו קצת פחות מבהיל.
ההדמייה, אין צורך לומר - המחישה את עצמה מאוד! עבודה מושקעת.

• הוסף לסימניות
אומנותי!

• הוסף לסימניות
הדמיה יפה.
(במבט ראשון זה היה נראה לי כמו השריפה במגדלי התאומים)

• הוסף לסימניות
יפה מאד

מזכיר את הגשם שעוד לא בא....
כמה זמן זה לקח לך?

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל המגיבים!

התלבטתי רבות האם לשלוח את התמונה ללקוחות, כי האווירה אכן קודרת... (אבל על אסון התאומים לא חשבתי)
פעם הבאה ננסה סגנון אחר :)

העבודה לקחה כשלוש שעות. אתמול בלילה אשתי ואני חשבנו לשלוח ברכה עם הדמיה, והבוקר התחלתי לעבוד על זה.
בשביל הצמחיה השתמשתי במודלים מוכנים, כך שבאמת אין כאן יותר מדי עבודה.

• הוסף לסימניות
מדהים.

אתה תעלה פה כל יום תמונה עם מספר הנרות שמדליקים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י morozane;1136580:
אני חושש שזה עלול לשעמם את כולנו... :)

לכל הפחות ביום האחרון תעלה תמונה עם כל הנרות דולקים...

• הוסף לסימניות
מדהים ביותר, לי זה דווקא העלה אסוציאציה של דרמטיות, בדומה לציורים השונים של מעמד הר סיני.
ממש לא אווירה טראומטית.

• הוסף לסימניות
לא משדר חג בכלל
נראה עצוב מאוד..

• הוסף לסימניות
פצצה אטומית! יפה ואומנותי!!!
זה נקרא חשיבה אומנותית, כן, מחוץ לכקופסה!

• הוסף לסימניות
יפיפה!
אם רק השמיים היו פחות קודרים, זה היה משנה את האווירה של כל התמונה.

• הוסף לסימניות
בוא נסכם שמבחינה תלת מימדית זו עבודה נפלאה, מי שלא מבין שיקח קורס תלת מימד...

• הוסף לסימניות
האמת היא שאני נוטה להסכים שהאוירה קודרת מדי... הרבה מדי...
אם היו שישה עמודים ולא תשעה, זו הייתה יכולה להיות אנדרטה ראויה.

במחשבה שניה הייתי מאיר את העמודים מלמטה עם ספוטים, כך שייראו לבנים, וברקע מניח תמונה של עיר סואנת, כך שהעמודים לא יהיו "בודדים". נראה לי שזה היה יכול ליצור תמונה אופטימית יותר.
מקווה שאמצא זמן לנסות...

[אגב: הרעיון נולד מסיפור ששמעתי על אלירז פרז, שנהרג ברצועת עזה לפי כמה שנים. הוא היה לוקח פחיות גדולות של נפט ומדליק אותם כחנוכיה על צלע הר שליד ביתו, שהיה צופה אל כביש די סואן (כמובן שגם הדליק חנוכיה בביתו). פרסומי ניסא מהודר משהו ]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה