נכתב ע"י אברוּמי;1884772:מודעה טיפוגרפית יפהפיה!
נכתב ע"י blueberry;1884869:טיפוגרפיה מצוינת ומבצע ממש משתלם.
מומלץ!
זה אותו גוון בדיוק, רק בגלל היחס לרקע זה נראה אחרתנכתב ע"י swsshira770;1886039:ב״ה
מאוד יפה ומרשים, הצבעים כ״כ קודרים גם במציאות? כי בלוגו של הניק רואים את הלוגו יותר בהיר ובמודעה מאוד כהה... חוץ מזה מהמם!!
נכתב ע"י wald;1886032:כמיטב המסורת של כוסויסקי
אהבתי מאד![]()
תודה!נכתב ע"י swsshira770;1886039:ב״ה
מאוד יפה ומרשים, הצבעים כ״כ קודרים גם במציאות? כי בלוגו של הניק רואים את הלוגו יותר בהיר ובמודעה מאוד כהה... חוץ מזה מהמם!!
זה אותו צבע כנראה ההוא קבל את ההשפעה כי הם לקוחים מאותו אחדנכתב ע"י swsshira770;1886202:ב״ה
בשביל העניין
זה לא אותו צבע... אבל בכ״א אני בהחלט חושבת שגוון זה עניין של טעם..![]()
מה התחרטת?נכתב ע"י evelin;1886934:-----
אגבנכתב ע"י swsshira770;1886202:ב״ה
בשביל העניין
זה לא אותו צבע... אבל בכ״א אני בהחלט חושבת שגוון זה עניין של טעם..![]()
נכתב ע"י park;1887867:פעם ראשונה שאני רואה את המיתוג שלכם.
אני הייתי קצת פוחד להשתמש בממתג ששם כזה שם לעצמו, מענין איזה שם הוא יקרא לחנות שלי?
עיצובית זה באמת מקסים!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים